Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-04-2020 09:51:44

yccs81zg
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-04-2020
Messages: 2

Jordan Mars 270 Anthracite/Electric Green/Cool Grey

https://www.43einhalb.com/files/image/id/220384/w/1000/h/600/n/nike-jordan-mars-270-electric-green-ct9132-001-mood-1.jpg


Een groot deel van de releasecyclus van de Air Jordan Schoenen Heren heeft tot nu toe klassieke, door fans geliefde looks geleend, zoals de 'Grape' en 'Fire Red', maar een aankomende release lijkt geïnspireerd te zijn op de Franse vlag. Het hybride model is gebouwd met wit getrommeld leer erboven en wisselt zijn gebruikelijke ijsblauwe zolen voor doorschijnende rode bodems die overgaan in een scharlaken getinte Air-eenheid bij de hiel en hits van een veel levendigere tint bij de voorvoet. Rode tinten verschijnen ook op de tong en inlegzool en worden goed aangevuld door het rijke blauw dat een kleinere, maar even opmerkelijke uitspraak maakt recht boven de hoge Air-eenheid en op het hiellipje.


Terwijl de Air Jordan Schoenen Sale een beetje in zijn eigen unieke kleurstellingen heeft geploeterd, wordt het silhouet geleidelijk meer en meer bekend om zijn groeiende reeks hommages. Vorige week kregen deze vorm in "Thunder" -geel en "Fire Red" -inspiratie, en de nieuwste, die relatief weinig kleur heeft, komt tot uitdrukking in het coke-witte "Pure Money" -schema. Simpel zoals het zou moeten zijn, de low-top vorm van het paar wordt geleverd met zijn standaard armaturen, alles - van de getrommelde leren panelen tot boogkooien - voornamelijk kleurloos. Swooshes zijn echter subtiel omdat ze zich achter de zijkanten verbergen met hun grijze kleur; de tooling, waarvan de tussenzool overeenkomt met een groot deel van de bovenkant, voegt dan een subtiel verschil toe aan de muze omdat het een mal van helder ijsblauw aanbrengt.


Air Jordan Schoenen Rosse zal zijn low-top versie van de Jordan Mars 270 lanceren tijdens het komende lente / zomerseizoen. Dit aanbod van de Jordan Mars 270 Low komt gekleed in een vergelijkbare kleurblokkering als de populaire "Thunder" Air Jordan 4. Het heeft een bovenwerk van zwart nubuck gecombineerd met zilveren swooshes aan de zijkanten. De schoen wordt benadrukt door de contrasterende gele accenten in het geheel, aangevuld met een rubberen Gum-buitenzool.


Sinds de Jordan Mars 270 Anthracite/Electric Green/Cool Grey werd onthuld, heeft hij de rol ingenomen die de Legacy 312 ooit diende, waarbij hij putte uit iconen uit het verleden om een ​​geheel nieuwe reeks huldecreaties te vormen. Het heeft verbindingen gemaakt met de felbegeerde 'Grape'-colorway, een van MJ's droomteam-fotoshoots, en nog veel meer in de maanden daarna, en nu staat het op het punt het imago van de Thunder AJ4's te dragen, maar met de toevoeging van een favoriete gumbodem voor fans. De colorway, die is aangepast aan de lage vorm van het silhouet, vermengt zich met nubuck-slagen van donker, donkerzwart over overlays, teendozen en de kooien die zijn geleend van aangrenzende Jumpman-nietjes. Swoosh eronder verstopt zich in hun helderwitte tinten, terwijl het gemerkte 'Mars'-tabblad in de buurt het titulaire geel aanscherpt, net als de vormen van de tooling en de Jumpman die over de tong stampt.


https://www.salehouden.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com