Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 25-04-2020 07:17:21

ojh7p3ai
Nouveau membre
Date d'inscription: 25-04-2020
Messages: 3

Nike Air Max 90 Leather GS Gunsmoke Pink

https://www.platypusshoes.com.au/media/catalog/product/cache/c687aa7517cf01e65c009f6943c2b1e9/8/3/833376-011.gry_833376-011_gry_01_111519.jpg


De Nike Schoenen Dames Sale, hierboven afgebeeld, is gekleed in een wit bovenwerk van mesh en leer, gecombineerd met nog meer wit op de tussenzool en rubberen buitenzool. Het ultramarijnmotief komt tot leven met behulp van de blauwe en zonnerode tinten die overal te vinden zijn.


Nu is het een eerbetoon aan die Nike Schoenen Groen opvallende dempende eenheid met een nieuwe 'bubbel'-make-up die van hiel tot teen bedekt is met kleine Air Max-bubbels. Het bovenwerk van wit gaas is volledig bedekt met deze glinsterende bolletjes en voegt een blink-and-you-miss-it-kiezelachtige textuur toe aan het klassieke Tinker Hatfield-ontwerp. Ondertussen voegen overlays een zichtbaar gedurfde iriserende glans toe die is gemaakt van hoogglans kunststof en veelkleurige details biedt.


De enigszins raadselachtige inspiratie achter deze gewaagde accentkeuze wordt duidelijk gemaakt door de Nike Schoenen 2020, die een all-over zeepkraal-afbeelding hebben. Een wit rubberen Air Max-hielembleem en een effen nylon tong met meer druppeltjes op de patch zorgen voor een klassieke stijl. Beneden omhullen de helderwitte tussenzolen een doorzichtige Air Max-dempingseenheid en de onopgesmukte witte buitenzool maakt de styling af.


Deze nieuwste versie heeft een interessant motief dat zowel figuurlijk als letterlijk representatief is voor Nike Air Max 90 Leather GS Gunsmoke Pink. All-over Luchtbellen zijn bevestigd aan de teenkast, tongen en achterpanelen - waardoor deze bijna een Uline poly-mailer-vibe krijgen - die misschien een knipoog zijn naar de innovatieve dempingstechnologie van Swoosh, en gekoppeld aan elementen van echte met lucht omwikkelde zeepfilms via iriserend accenten geglazuurd bovenop de spatborden en middenvoetpanelen. Bovendien wordt het thema nog verder uitgesproken via binnenzoolafbeeldingen van de kleurrijke vloeibare bollen die zich nestelen in de licht buigende Nike-branding.


https://www.schoennieuwe.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com