Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-03-2020 09:53:06

ac7ej2lg
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-03-2020
Messages: 1

Nike Air Huarache Run Zip Indigo Burst

https://i.ebayimg.com/images/g/sO0AAOSwxr9c7VvA/s-l640.jpg


Nike Sko Herre starter med en kraftig dosis sort på overkanten, der hovedsageligt er konstrueret af mesh og neopren for tæthed og let følelse. Dernæst ser vi tilføjelsen af ​​farve til en meget tiltrængt kontrast med blå rammer af ruskindoverlejringer samt ankelbåndet. Gul anbringes derefter på snøresystemet med lyserød rammer snørebånd, branding og en del af mellemsålen. En hvid mellemsål og ydersål i flerfarvet gummi fungerer som efterbehandlingsdetaljer.


Nike Sko Salg har været i rotation hvert år med nye stilarter og farveindstillinger. Herefter er modellen en helt ny Firewood Orange colorway, der kombinerer en blanding af Campfire Orange til dets øverste. Sort detalje komplimenterede de orange toner, mens den havde en sejl mellemsål for at bryde de mørke nuancer.


Nike Sko Grøn debuterede med Air Huarache Gripp i slutningen af ​​2018, som kaster tilbage til det originale design, der kommer med moderne detaljer. Denne kommende udgivelse kommer klædt i et farvebillede af Light Orewood Brown, Black, Volt og Sail. Den har en lynlåstunge, udvidet ankelbånd, elastisk rem og en hælklemme med fed "GRIPP" branding.


Denne specielle udgave af Nike Air Huarache Run Zip Indigo Burst henter inspiration fra vintage uniformer for at hylde byen Houston. Den grønne indersål repræsenterer randen på undersiden af ​​baseballkappen, mens den har baseballlignende syning på tungerne. Yderligere detaljer inkluderer gule og orange kontrasterende accenter, der afslutter Houston-temaet.


https://www.skonmd.com/

Hors ligne

#2 14-04-2020 06:40:51

sukamin
Invité

Re: Nike Air Huarache Run Zip Indigo Burst

The shoes are so beautiful and classy, I love the posts from you. atari breakout

#3 20-04-2020 11:08:09

ducklife
Invité

Re: Nike Air Huarache Run Zip Indigo Burst

The shoe model you shared is very beautiful. I really like this shoe. Very striking and luxurious.
<a href="https://vex3.online">vex 3</a>

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com