Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 27-03-2020 03:10:52

4480zzfw
Nouveau membre
Date d'inscription: 27-03-2020
Messages: 0

Puma thunder x bradley theodore

https://www.schoenentoday.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/u/puma-thunder-x-bradley-theodore-369394-0001-2.jpg
Puma schoenen zwart heren Toen PUMA eerder dit jaar voor het eerst de Thunder Spectra onthulde, merkte de sneakergemeenschap meteen op; het merk deed duidelijk iets onmiskenbaar PUMA, maar ook onmiskenbaar nieuw tegelijk. Ondanks dat het hem in de eerste plaats leuk vond, is het dikke silhouet op ons gegroeid sinds de eerste release en we zijn verheugd dat we de nieuwe PUMA Thunder Desert hebben gezien op de ‘gram.

Puma schoenen dames blauw Terwijl de Thunder Spectra debuteerde in gedurfde kleuren die doen denken aan het begin van de jaren 90, is de Thunder Desert een meer ingetogen tonaal pakket, de kleuren verwijzen naar de tinten van de woestijn in de schemering. De kenmerkende vorm van de sneaker blijft behouden met een materiaalmix van suède, gestructureerd leer en mesh.Trekkend uit de geschiedenis van prestatiemodellen van het label en in het bijzonder het werk met wijlen Alexander McQueen op de McQ-reeks en de Tech Runner Low, is de Thunder een volumineuze schoen die ons huidige verlangen naar dikke silhouetten en opdringerige modeverklaringen voedt.

Puma schoenen wit met roze Het kleurblokkerende effect op beide is de directe opvallende functie, waarbij beide beige en kaki gebruiken als basistint. Het verschil komt in het spel door de details, waarbij de ene kiest voor oranje hits en de andere met blauwe accenten. Een andere gemeenschappelijke factor die de twee opties delen, is het gebruik van zwart en wit in het ontwerpproces, maar de manier waarop beide kleurstellingen worden verwerkt, verschilt van onderdeel tot onderdeel. Hoewel beide dezelfde zwarte haklip gebruiken, krijgt u in de oranje versie de meeste zwarte details.

Puma thunder x bradley theodore Met zowat elk relevant sneakerbedrijf dat een trendy stevige sneaker uitbrengt - beter bekend als een papaschoen - kun je gemakkelijk verdwalen in de mix. Puma is er echter in geslaagd om een ​​manier te vinden om zichzelf van het peloton te scheiden met twee van de beste opties die we hebben gezien, de Thunder Electric en de Thunder Spectra. Terwijl de laatste al is gevallen, zal de Former de wereld zeer binnenkort stormenderhand veroveren in twee kleurstellingen voor mannen en twee voor de dames. Uitgerust met een complex bovenwerk met tal van leren overlays, zijn de mogelijkheden voor kleurblokkering voor de Electric echt eindeloos.

https://www.schoenentoday.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com