Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-02-2020 06:10:45

wdxfq24o
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-02-2020
Messages: 3

Nike Classic Cortez Premium Barely Grey

https://cdn.thesolewomens.co.uk/2019/01/Nike-Classic-Cortez-Premium-Barely-Grey-905614-009-03-760x428.jpg


Het heeft een bovenwerk van Schoenen Nike Blauw bruin leer met marineblauwe overlays op het Swoosh-logo en de binnenzool, terwijl het op een deel van het tonglabel wordt gebruikt. De schoen wordt benadrukt door Crimson-accenten op het Swoosh-gedeelte van de tong, de hiel en de streep op de tussenzool.


Nu is het ontwerp onthuld in Schoenen Nike Nieuws naast de glinsterende toon "Topaz Gold". Detaillering is minimaal gehouden met een slank wit lederen bovenwerk gecombineerd met een paarse en blauw getinte Swoosh. Bovendien wordt het model geleverd met een witte rubberen zool met een hit van "Topaz Gold", witte veter en meer tonale branding op het achterste gedeelte. De specificaties zijn afgerond met gouden kanten accenten die een modern tintje geven aan het vintage silhouet.


De Schoenen Nike Heren is bedekt met bloemrijke afbeeldingen met Swooshes door de beelden gestanst. Het pakket bevat drie nieuwe kleuren: "Zwart / Wit" "University Gold / Black-Bright Crimson" en "White / Hyper Pink-Green Abyss." Elke schoen is geaccentueerd met een bloemdeubre die overeenkomt met het kleurenschema van de bovenkant. Zelfs de voering is bedekt met de bloemrijke illustraties.


Net zoals Nike doet met hun Nike Classic Cortez Premium Barely Grey-silhouet, zal de Swoosh ook lagen toevoegen aan de klassieke Cortez. Deze herhaling van de Nike Cortez heeft een bovenwerk van wit leer met Obsidian Swoosh-logo's aan de zijkanten. De schoen valt op door zijn dubbel gelaagde eyestay en hiellip. Een rode streep landt op de tussenzool bovenop een witte rubberen buitenzool.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com