Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 24-12-2019 02:34:34

uio654t7
Nouveau membre
Date d'inscription: 24-12-2019
Messages: 1

UGG Classic Tall II Laarzen Grijs

https://di2ponv0v5otw.cloudfront.net/posts/2018/11/01/5bdb0e1e1b32944820ebdfd4/m_5bdb0f96c9bf5062d35289b9.jpg


Onze UGG Tall Sand laars werd oorspronkelijk gedragen door surfers om warm te blijven na vroege ochtendsessies en is sindsdien iconisch geworden voor zijn zachte schapenvacht en duurzaam ontwerp. De Classic II heeft een lichtgewicht zool om demping, duurzaamheid en grip te verbeteren.


De UGG Tall Sale biedt vernieuwde nieuwe functies zonder in te leveren op klassieke stijl. Glijd in de iconische look en het knusse gevoel van de New Classic Tall II Boot, met voorbehandeld bovenwerk van schapenvacht dat vocht afstoot en beschermt tegen vlekken, zachte fleecevoering voor ongeëvenaarde warmte en comfort, en nieuwe Treadlite by UGG ™ buitenzool voor 25% meer grip en 16% meer duurzaamheid dan de originele EVA-loopzool.


Stap uit in de nieuwe en verbeterde UGG Bailey Bow Tall. Deze laars is een moderne versie van de originele Classic Tall, met verbeterd comfort en duurzaamheid. De Classic Tall II is voorzien van nieuwe, voorbehandelde Twinface schapenvacht- en Scotchguard ™ -materialen die water- en vlekbestendig zijn en alle vocht afvoeren dat op je afkomt. Verwacht verbeterd comfort de hele dag door, want deze UGG-dameslaars biedt pluche schapenvacht en ultradempend comfort in de tussenzool. De UGGpure ™ Wool zorgt voor extra warmte in koude klimaten, terwijl de Twinface schapenvacht thermostatisch is en de voettemperatuur regelt. De naden van deze laars zijn zichtbaar met zweepsteekdetail, terwijl de buitenzool is gevoerd met Treadlite ™, wat zorgt voor een betere grip, stabiliteit en flexibiliteit.


Deze UGG Classic Tall II Laarzen Grijs laars werd oorspronkelijk gedragen door surfers om warm te blijven na vroege ochtendsessies en is sindsdien iconisch geworden voor zijn zachte schapenvacht en duurzaam ontwerp. De Classic II heeft twee nieuwe updates: vlek- en waterbestendigheid en een lichtgewicht zool om de demping, duurzaamheid en tractie te verhogen. Deze veelzijdige laarzen passen goed bij vrijwel alles - probeer losse boyfriend jeans en een fluwelen top.


https://www.collectschoenen.com/

Hors ligne

#2 10-01-2020 13:31:17

alyut001
Invité

Re: UGG Classic Tall II Laarzen Grijs

It is nice to see more UGG Tall Sand. - Paul Savramis

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com