Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 29-11-2019 04:47:15

f0bnl55q
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-11-2019
Messages: 0

adidas lxcon wit rood

https://www.schoenendarken.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas-lxcon-cblack-cblack-ftwwht-g27579-1-os.jpg
adidas schoenen zwart oranje Deze maand brengt adidas Originals een onderscheidend atletisch model terug in een moderne mutatie, waardoor het LXCON-silhouet ontstaat. Geïnspireerd door het ontwerp van zijn OG-iteratie, presenteert het LXCON-model iconische ontwerptaal in een eigentijdse context, waardoor het een van de meest opvallende schoenen van het jaar tot nu toe creëert.

adidas schoenen dames rood De klassieke meshconstructie van de schoen is gestructureerd door een unieke TPU-kabel die loopt van de hiel naar de vamp, in combinatie met het geborduurde merk met 3 strepen om een ​​onorthodox vetersysteem te creëren. Contrasterende stiksels en gelaste details maken het plaatje compleet, afgewerkt met de opvallende adiPRENE-middenzool van het LXCON-model. Het resultaat is een schoen die de agressieve esthetiek van het verleden combineert met eigentijdse stijlaccenten, met als hoogtepunt een modern silhouet dat alleen uit het adidas-archief had kunnen komen.

adidas schoenen heren groen De adidas LXCON 94 werd voor het eerst geïntroduceerd als een high-performance hardloopschoen in 1994 en is 25 jaar terug na zijn eerste release als tweede stint als een gewaagde lifestyle sneaker. Aangekomen in een zwarte colorway met levendige neonaccenten, bieden deze opnieuw gecreëerde hardlopers een gelaagde look die ronduit opvallend is. Hoogwaardige overlays van zwart leer / grijs suède zitten bovenop een klassieke meshbasis, terwijl poppen van flair worden geleverd door een synthetische neon gele hak plus neon- en rode merkhits op de hiel en tong.

adidas lxcon wit rood Rode plastic slangen vinden hun oorsprong aan de achterkant van de schoen voordat ze naar de kraag en rond het vetersysteem slingeren, waardoor de meerdere panelen van het bovenwerk bij elkaar worden gehouden en een nog steeds meeslepende stijl bieden. Beneden is de tussenzool voorzien van klassieke adiPRENE-demping en heeft een levendige rode / meer neon-gele kleur voor nog meer contrast. Een dikke zwarte buitenzool maakt het uiterlijk compleet.

https://www.onlineselfs.com/

Hors ligne

#2 30-11-2019 02:58:35

alyut001
Invité

Re: adidas lxcon wit rood

It is good to see more adidas schoenen zwart oranje. - Phillip Elden

#3 31-12-2019 10:38:05

HERVE LEGR DRESS
Invité

Re: adidas lxcon wit rood

“Women really dress based on their body shape. For example, Herve Leger Dresses I’m very athletic. I have bigger shoulders and bigger bust Herve Leger Sale and smaller in the hip area. So when it comes to Herve Leger, Dirndl Dress for me it’s really about A-line dresses because it gives me a hip but minimizes me on the top.”While there’s no doubt that Lubov and her husband, Max, design for women everywhere, you can’t help but imagine her stamping Herve Leger Dresses a mini-claim on a certain white dress and capelet pair when it was in its early stages. It’s a look we can imagine every woman instantly coveting when it’s available in April.

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com