Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 18-07-2019 09:12:35

9t0e874b
Nouveau membre
Date d'inscription: 18-07-2019
Messages: 3

Adidas Campus Night Cargo

https://i.ebayimg.com/images/g/7h0AAOSwk4taqVpY/s-l640.jpg


Voor de nieuwste samenwerking met adidas werkt Sneakersnstuff aan het klassieke silhouet van de Adidas Schoenen Dames, hier geïnspireerd door New York City. Nagesynchroniseerd als "22 Little West," de release is ook een eerbetoon aan SNS 'NYC winkel gelegen op 22 Little West Street. Nubuck bovenste; lederen voering; contrasterende Trefoil-logo's op de tong en hielpleister; kaart van Manhattan op de binnenzool; oranje, wit en blauw non-woven Three Stripe aan één zijde; standaard witte Three Stripe aan de andere kant.


Adidas Schoenen Wit heeft een grijze nubuck-constructie met premium lederen voering. De meest opvallende ontwerpelementen komen in de vorm van een oranje, witte en blauwe niet-geweven Three Stripe aan de ene kant van de sneaker, terwijl de andere de standaard witte Three Stripe verwelkomt. Vanaf daar zien we contrasterende Trefoil-logo's op de tong en de hiel. Tot slot, een kaart van Manhattan betekent verder de inspiratie van New York op de binnenzool.


De Adidas Schoenen Sale Three Stripes hebben een lichtgrijs suede bovenwerk en zijn in oranje, wit en blauw geschilderd om de Big Apple te vertegenwoordigen, terwijl de branding van goudfolie de tong en zijwanden raakt voor een luxe touch. Om het helemaal af te ronden, zit een schone witte, rubberen middenzool eronder neer, waarmee het eenvoudige maar toch opvallende ontwerp wordt voltooid.


Werken aan een ultra schone witte basis, schattige PAdidas Campus Night Cargo omringen het gehele bovenwerk, terwijl een grote geborduurde versie het mediale zijpaneel raakt. adidas-branding in het geel raakt de hiel, en dit wordt aangevuld door kanttips die een eerbetoon zijn aan de kenmerkende kleur van de Pocket Monster. Alles afronden is een co-branded tongbadge en een Pokéball die de achterkant van de tong siert.


http://www.sports-be.com/

Hors ligne

#2 20-11-2019 12:10:55

alyut001
Invité

Re: Adidas Campus Night Cargo

It is really awesome to see more Adidas Schoenen Dames. - Green Water Technologies

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com