Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-11-2019 03:52:45

bvbkm31a
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-11-2019
Messages: 1

nike air max axis grijs

https://www.footstijl.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x294/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/v/mvp096.jpg
nike schoenen dames blauw De magie rond de Air Max 98 sijpelt door naar een gloednieuwe sneaker genaamd de Nike Air Max Axis, een moderne hardloper met het vertrouwde DNA van de Nike retroschoen van het jaar 2018. Er zijn verschillende voor de hand liggende ontwerpaanwijzingen op de Air Max Axis die zich terugtrekken in zijn muze, zoals de overdreven lijnen die naar beneden vallen van de veterogen, de kleinere Swoosh, de 'AIR'-letters op de veterringen en de puntige tong .

nike schoenen zwart kopen De Nike Air Max Axis Premium is terug om het nieuwe jaar te verwelkomen, en het is te zien in een nieuwe colorway van Black / Racer Blue. Het ontwerp is een eerbetoon aan klassiekers zoals de Air Max 97 en Air Max 98, met de toevoeging van een Max Air-eenheid in de hiel. Het ademende bovenwerk van de sneaker is zwart gekleurd, terwijl synthetische overlays rondom de basis bedekt zijn met een glanzende racer blauwe tint. Hetzelfde glanzende element is te zien op de tongen, gevolgd door een zwarte rubberen zool om het ontwerp te voltooien.

nike air max schoenen heren Gemoderniseerde materialen zoals een lichtgewicht kunststof en ademend bovenwerk van mesh zorgen ervoor dat deze comfortabeler en lichter zullen zijn dan uw gebruikelijke Air Max-modellen uit het verleden. Esthetisch wordt de schoen geleverd met functies zoals Nike Swoosh-logo op de zijpanelen, 'AIR'-letters op de veterringen, meer Swoosh-slagen op de tongen en een zool met Air Max-bubbel op de hiel.

nike air max axis grijs De Air Max Axis heeft een soortgelijk ontwerp dat kenmerkend is voor de retrorunner uit de jaren 90 en is een eigentijdse sneaker die gebruik maakt van geavanceerde technologie voor een strakke en strakke look. De bovenkant van het nieuwe silhouet heeft een naadloos bovenwerk van mesh geaccentueerd door dynamische lijnen gevormd door de lichtgewicht synthetische overlays. Terwijl “AIR” veterringen het gereduceerde Swoosh-logo en een overdreven Air-zool completeren het ontwerp van de schoen.

https://www.footstijl.com/

Hors ligne

#2 09-11-2019 02:30:46

alyut001
Invité

Re: nike air max axis grijs

There will be more nike schoenen dames blauw. - Steven C Wyer

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com