Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-06-2019 09:49:26

2g8ah9kr
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-06-2019
Messages: 2

Adidas NMD R1 Primeknit Sesame

http://3app.kicksonfire.com/kofapp/upload/events_images/iphone_04cfc2710101febef94bfe59c0a0bf045b4525385a682.jpg


Er is een andere Adidas Schoenen Heren die deze zomer uitkomt met Franse details en het komt in de vorm van dit ijsblauwe thema. Net als bij het Franse beige paar, is dit model voorzien van een tekst van "La Marque Aux 3-bandjes" op de EVA-tussenlaag en het hiellipje. De heldere tint bedekt eenvoudigweg het primeknit-bovenwerk en drie strepen aan de zijkanten, terwijl een witte boost-zool de tweekleurige look geheel completeert.


Als de volledig zwarte versie niet jouw smaak is, zal de Adidas Schoenen Sale een schonere keuze zijn. Gekleed in volledig wit, de stijlvolle runner is gemaakt van primeknit met bijpassende drie strepen aan de zijkanten. Andere details zijn onder meer de tonale boost-tussenzool met EVA-inzetstukken en de opvallende Japanse branding op het voorste deel van de tussenzool om de volledig witte look helemaal af te maken.


Oorspronkelijk werd aangenomen dat dit een sample-paar was, vandaag geeft adidas ons een eerste officiële blik op de aankomende Adidas Schoenen Zwart. Deze nieuwe samenwerking tussen de twee markeert de eerste keer dat ze de NMD R1 als basishouder gebruiken. Net als in hun collabs uit het verleden, is deze Parley x adidas-sneaker gecentreerd rond het oceanische thema van Parley. Het Primeknit-bovenwerk heeft een turquoise en blauwe afwerking en de onderste helft van de schoen heeft een tussenlaag met witte boost, gecombineerd met witte EVA-inserts met de tekst "FORTHEOCEANS". Een witte kraag en een lichtblauwe doorzichtige hiellip zijn extra functies die opvallen op de schoen.


De Adidas NMD R1 Primeknit Sesame was een voorbeeldpaar van vorig jaar en het krijgt eindelijk een algemene release set voor de volgende maand. Eenvoudig gemaakt van primeknit over het bovenwerk met bijpassende drie strepen en hielen, de voelbare groene kleurvlakken van de schoen zijn in contrast met een petrolblauw dat de EVA-inserts en Boost-zool bedekt.


https://www.nicestijl.com/

Hors ligne

#2 15-10-2019 12:25:54

alyut001
Invité

Re: Adidas NMD R1 Primeknit Sesame

There will be more Adidas Schoenen Heren design. - Steven C Wyer

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com