Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-01-2019 04:53:38

ujiujokk
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-01-2019
Messages: 3

nike air vapormax run utility

https://5.kixify.com/sites/default/files/imagecache/product_full/product/2018/11/14/p_24755801_135722271_1276286.jpgDe nike Zapatillas  is terug met een nieuwe colorway om november te beginnen en het is in dit donkere paddestoel / crimson thema voor mannen en vrouwen. Met een combinatie van zwarte en donkere paddenstoelen op het grootste deel van het Flyknit-bovenwerk, is de schoen ook gedetailleerd met een vleugje crimson op de flywire-kabels, branding op de tong, inlegzolen en hiel. Een gespikkelde en getinte VaporMax-zool maakt het ontwerp uiteindelijk helemaal af.


Iedereen verraste Nike dat Nike nu al een roze versie van de nike Zapatillas 2019 had laten vallen? Ik ben er vrij zeker van dat deze tijdens het zomerseizoen een hit zouden zijn geweest, toch? Dat gezegd hebbende is een volledig roze colorway van het model opgedoken en vandaag geven we je een eerste blik. De nieuwste colorway van de Nike Air VaporMax heeft het gekleed in een tonaal roze motief. De Hot Pink vibes zorgen voor het Flyknit-bovenwerk, de Swoosh-branding, veters, voering en zelfs de doorschijnende Air Max-zool.


De nike air vapormax krijgt een nieuwe look in december, aangezien we de release van de VaporMax Laceless in twee kleurstellingen van Pure Platinum en Black Night zullen zien. Nu lijkt het erop dat je ook je eigen colorway kunt maken. Binnenkort zal de geheel nieuwe Laceless-versie van de populaire VaporMax beschikbaar worden gemaakt op NIKEiD, waardoor je je eigen 1 of 1 paar kunt maken.


Als je meer kleurgebruik wilt van de nike air vapormax run utility , dan heb je geluk want het komt nu in dit donkere paddestoel-thema voor mannen en vrouwen. Met een combinatie van zwarte en donkere paddenstoelen op het grootste deel van het Flyknit-bovenwerk, is de schoen ook gedetailleerd met een vleugje crimson op de flywire-kabels, branding op de tong, inlegzolen en hiel. Een gespikkelde en getinte VaporMax-zool completeert het ontwerp helemaal.https://www.kopensaudas.com/

Hors ligne

#2 12-01-2019 05:06:38

alyut001
Invité

Re: nike air vapormax run utility

A lot of people is going to have the Zapatillas. - Marla Ahlgrimm

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com