Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-12-2018 07:02:11

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 11-04-2018
Messages: 311

kosten van het paa

Het Nike Air Max 90 Uomo is niet vaak dat we een schoen zien die zowel de sneakerhead- als gamerengemeenschappen aanspreekt. Maar Nike is erin geslaagd om precies dat te doen met de PG2, het tweede signature-model van professionele basketbalspeler Paul George, met een ontwerp dat is ge?nspireerd op Sony's PlayStation-console en de DualShock-controller. Nike zegt dat George, die speelt voor NBA's Oklahoma City Thunder, nauw Nike Air Max 90 Mens Camouflage samenwerkt met PG2-ontwerper Tony Hardman om een ??schoen te cre?ren die zijn liefde voor gaming en in het bijzonder de PlayStation vertegenwoordigt.
George beweert een van de meest fanatieke gamers te zijn, zozeer zelfs dat hij zegt dat hij de PS4 altijd bij zich heeft als zijn team tijdens het NBA-seizoen reist. Daarom was hij zo happig op het feit dat de "PlayStation" PG2s de eerste versie van zijn nieuwe Nike Air Max 270 Womens signature-schoenenlijn is.Adidas Prophere Womens Als je een DualShock-fan bent, vind je hier veel details om van te houden. Dat is onder andere veterlussen die dezelfde kleur hebben als de knoppen van de controller (blauw, groen, roze en rood) en een zwart lakhiel-hiellipje met afbeeldingen van het kruis, de cirkel, het vierkant en de driehoek. Ondertussen is de tussenzool vol van licht, spikkels met een sterrenhemel die eruit zien als een van de Nike Air Vapormax Womens dynamische achtergronden van de  PlayStation. Al deze aanrakingen zijn echter de belangrijkste hoogtepunten van de PG2: de blauwe oplichtende logo's op het paar. Op de linkerschoen staat een 'PS'-logo en rechts de persoonlijke' PG'-futuretekst van Paul George, die je kunt inschakelen via een aan / uit-knop aan de achterkant van de tong van de sneaker. Wanneer u dat doet, voelt u een pulsachtig haptisch effect dat bedoeld is om een Nike Air Max 90 Femme Rose ??DualShock-controller na te bootsen. En omdat Nike echt mee wil nemen, breng de jaren '90 terug, een deel van de onderste zool gloeit in het donker.
Het is vermeldenswaard dat de batterijen in de PG2's eigenlijk onafhankelijk zijn, dus er is geen manier om ze op te laden als ze ooit doodgaan. Nike claimt dat de schoenen een levensduur hebben van ongeveer 150 uur, dus je moet voorzichtig zijn met het gebruik Adidas ZX 750 Dames van de verlichtingsfunctie.Nike Air Max 90 Womens  Volgens Hardman was het idee vanaf het begin om de PG2's eenvoudig te houden en geen herlaadbare of vervangbare kracht te hebben, anders zouden de kosten van het paar behoorlijk hoog kunnen oplopen. De twaalfde Odele Beckham Jr. pregame schoenplaatjes voor het seizoen 2018-19, deze Nike Vapor Untouchable Pro 3 OBJ Uptempos zijn ge?nspireerd door de OG Air Max 95 "Neon" en hebben een witte branding Nike Air Max 90 Donne Rosa over een monochrome grijze kleurenpallette, met neon groene veters. Deze Nike Vapor Untouchable Pro 3 OBJ Uptempos zal worden gedragen door OBJ tijdens zijn thuiswedstrijd van 3 december tegen Chicago. Deze drie nieuwe colorways van de Nike M2K Tekno geven diepte aan tonaliteit door een rijke mix van materialen, vari?rend van corduroy tot gestructureerd rubber . Alle release 1 december op nike.com en bij Nike Epic React Flyknit Womens geselecteerde retailers.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com