Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-06-2018 07:43:11

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 11-04-2018
Messages: 34

de terugtrekking van Nike i

Amerika speelt misschien niet in de FIFA World Cup 2018, maar dat betekent niet dat het geen rol zal spelen Nike Air Max 1 Womens Pink in het evenement. Het is de nieuwste belemmering voor Iran, omdat het team al als een van de zwakkere nieuwkomers in de wereld werd beschouwd Kop. Voor het laatst gecontroleerd, is het vrij moeilijk om zonder schoenen te voetballen. Iran heeft naar verluidt omgewoeld om een ??oplossing te vinden voor het abrupte verlies van hun schoenen. Adidas Yeezy Boost 350 Dámské Sommige spelers hebben andere voetballers gevraagd om hun schoenen te lenen, terwijl anderen schoenen van vrienden of familie hebben geleend. Weer anderen hebben net besloten om hun eigen schoenen te kopen.

Het vinden van een vervangend paar schoenen lost helaas niet alles op voor het Iraanse team. Het is gebruikelijk dat sponsors meerdere opties bieden voor schoenen aan spelers, waarbij bepaalde schoenen beter zijn uitgerust om bepaalde weers- en veldomstandigheden aan te kunnen. Naar alle Nike Air Presto Womens waarschijnlijkheid zal Iran niet zo'n luxe hebben voor het WK. Ongelooflijk genoeg zijn Iraanse functionarissen niet zo blij met de plotselinge terugtrekking van Nike.

"Spelers wennen aan hun sportuitrusting, en het is niet juist om ze een week voor dergelijke belangrijke wedstrijden te veranderen," zei de coach van Iran, Carlos Queiroz.Adidas NMD Dam

Iraanse functionarissen hebben ook een onderzoek ingesteld bij de FIFA met het verzoek om zowel een goede uitleg als een mogelijke oplossing voor de beproeving. Het standpunt Adidas Superstar Damen Schwarz van president Donald Trump tegen de nucleaire deal met Iran, in combinatie met het feit dat de Verenigde Staten niet waarneembaar aanwezig zijn op het WK dit jaar is het onwaarschijnlijk dat Nike plotseling schoenen aan Iran zal schenken.
"ONS. Sancties betekenen dat Nike, als een Amerikaans bedrijf, op dit moment geen schoenen Nike Air Force 1 Damen kan leveren aan spelers in het Iraanse nationale team, "zei Nike in een verklaring, via ESPN.
Interessant is dat Nike ook opmerkte dat de sancties al jaren van kracht waren.
"Sancties die van toepassing zijn op Nike zijn al vele jaren van toepassing en zijn bij wet afdwingbaar," voegde Nike eraan toe.
Het lijkt er nu zelfs op dat Nike Air Presto Femme Amerika een van zijn rivalen uit het Midden-Oosten zal treffen, ondanks dat hij niet speelt.
Dat komt omdat het Amerikaanse sportkledingbedrijf Nike zijn steun aan het Nike Air Force 1 WomensIraanse nationale voetbalteam moest intrekken vanwege sancties tegen Iran.
De impuls voor de terugtrekking van Nike is niet duidelijk, maar het besluit komt ongeveer een maand nadat de Trump-regering ervoor koos zich terug te trekken uit de nucleaire deal met Iran uit Iran en strengere sancties tegen Iran toepaste. Met of zonder schoenen, Nike Air Max 90 Dames de opening van de Wereldbeker van Iran tegen Marokko op Vrijdag. Spanje en Portugal vervolledigen de rest van groep B.
Facebook heeft de verspreiding van onze verhalen in de nieuwsfeeds van onze lezers sterk verminderd en is in plaats daarvan bezig met het promoten van reguliere mediabronnen. Wanneer u uw vrienden echter deelt, helpt Nike Air Max 2016 Womens u ons enorm om onze inhoud te verspreiden. Neem even de

Hors ligne

#2 14-06-2018 08:58:29

alyut001
Invité

Re: de terugtrekking van Nike i

It is awesome to see more Nike Air Max 1 Womens Pink. - Dr. James D. Sterling

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com