Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'ętes pas identifié.

#1 21-05-2020 13:04:16

MartLucas
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-05-2020
Messages: 2

adidas superstar férfi cipo olcsón

An electrical Red colorway nyomon követése után, amelyet a héten korábban megtekintettünk, most áttekintjük az adidas EQT Assistance RF Primeknit egy közelgő színválasztékát. adidas eqt support adv férfi Mint ahogyan azt a név is megjegyezte, az adidas EQT Assistance RF ezen színvonala Primeknit anyaggal rendelkezik. a felső része légáteresztő és könnyű. A rendkívül népszerű mba EQT Support 93/17 két új színvonala a jövő héten esni fog, mivel az adidas kiadta the hivatalos képeket. A Question Pink és a Primary Black formátumban bemutatva arizona EQT Support 93/17 mindkét iterációja klasszikus pixeles grafikával rendelkezik a Primeknit felső részén, prémium nubuk-overlayokkal.

Arizona adidas Originals folytatja erőteljes nyári választékát, a legújabb kínálat: a ZX 750 EQT fehér / zöld színben. Az Adidas the ZX 750 vadonatúj iterációját dobta le. Miután the neonárnyalatú ZX8000 „G-SNK” német sportruházatot bemutatta. Az óriás a ZX 750-et hasonló tervezési megközelítéssel tette elérhetővé - „Glory Red” talud adidas zx 750 férfi cipo gradiens kiemelésekkel. A felsőrész különböző színű, fehér és szürke árnyalatú, különböző színű árnyalatok, háló és bőr keverékével készül, ellentétben the zöld színű adidas Originals-kel. márkanév és hátsó őr.

A hölgyek új színben kapják az adidas ZX Flux-ot, hogy felvegyék őszüket. A felső részén lélegző Primeknit felhasználásával ez the ZX Flux Halo Red színben kapható, egész Primeknit anyagában, adidas zx flux noi cipo további rózsaszín találatokkal a sarok ketrecén, the fűzővel és a nyelvcímkével. A kontrasztos fehér ezután az oldalsó paneleken, the sarok-húzó fülön, a rugalmas bokán és az egész talpoldalon található három sávra esik. Mi a véleményed erről az adidas ZX Flux Primeknit Halo Red színárnyalatáról? Az adidas ZX Flux ADV Asym arizona egyik legújabb adidas type, amely az adidas ZX Flux vonalból származik, és hogy őszinte legyek őszinte, ez az egyik legtisztább is. ezek még.

The Round Two társalapítója, Estén Wotherspoon ismét megkísértette arizona adidas Originals Superstar együttműködését. Mark Gonzales és arizona Adidas szeszélyes együttműködési erőfeszítései folytatódnak a Szupersztár új felvételével. A Gonz aláírásának Shmoo grafikájának többszörös ismétléseivel a játékos adidas Original dizájn szorosan követi the adidas superstar férfi cipo olcsón Gonzales aláírása „Shmoofoil” ruháinak sarkát az Adidas Gördeszkával. A saját együttműködését követően Blondey McCoy nemrégiben arizona Instagramba kezdett, és the közelgő Mark Gonzales by adidas Superstar együttműködés.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com