Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-05-2020 03:40:41

zop2mcg6
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-05-2020
Messages: 0

Puma Alteration PN-1 grijs

https://sneakerbaron.nl/wp-content/uploads/2020/edited/02/puma-alteration-kurve-no-mesh-silvergrey-372306-04-400x400.png
Puma schoenen dames sale Geïnspireerd door een post-apocalyptische wereld, is verandering een onverwachte eenheid van twee zeer verschillende perspectieven: de bovenste krijgt een simplistische uitdrukking en structuur die verwijst naar de buitenwijken van Kopenhagen, terwijl de enige een futuristische visie is op golvende onevenredigheden en omvangrijke vormen. Wijziging Pn-1 is het resultaat van een creatieve samenwerking met Co. met Jannik Wikkelsø Davidsen, de oprichter van Han Kjøbenhavn. Het unieke ontwerp verwijst naar 'post-nu', de futuristische, post-apocalyptische wereld gebaseerd op zijn omgeving en opvoeding.

Puma schoenen zwart rood Puma presenteert een speciale collaboratieve sneaker met de titel 'Alteration PN-2', die pronkt met luxe design met een historisch model van het oude merk. Jannik Wikkelsø Davidsen van Han Kjøbenhavn is een van de visionairs van Europese streetwear geworden. Samen met PUMA lanceert hij Alteration - een sneaker die inspiratie haalt uit de minimalistische esthetiek van de buitenwijken van Kopenhagen en deze combineert met post-apocalyptische referenties.

Puma schoenen heren hoog Als vervolg op hun succesvolle samenwerking vorig jaar, vraagt ​​Puma opnieuw om de inbreng van de in LA gevestigde ontwerper Rhuigi Villasenor van Rhude voor hun nieuwste collectie die deze week uitkomt. Volgens het merk haalt dit nieuwste project inspiratie uit elementen rond motorsport en is gecentreerd rond de release van de Performer, Alteration en de Ralph Sampson Low-modellen met de minimale esthetiek van het modelabel met de kleurenschema's. Te combineren met de sneakers is een kledingcollectie met een utility-vest, een jack met halve rits, een kangoeroezak, een omkeerbare vissershoed en meer.

Puma Alteration PN-1 grijs Zittend als het enige zwart gekleed binnen het hele assortiment, is de Cell Alien zwaar in de strijd met zijn futuristische omlijsting grotendeels onaangetast, behalve de "RHUDE" logopatch die op de tong ligt; hetzelfde verouderde effect wordt gevonden over de bodems met segmentnoten van een mentholgroen die een van de slechts twee stukjes kleur toevoegt in de hele collectie. Halverwege tussen een mocassin en zijn oorspronkelijke muze, wordt de Alteration aangepast met wat in wezen een suède cape over de bovenste lijn is. Fabricaties zijn textuur en enigszins ongeraffineerd met zijn bolvormig agressieve tooling die komisch hoge tonen oproept.

https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

#2 22-05-2020 09:58:51

MarkScorze
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-05-2020
Messages: 2

Re: Puma Alteration PN-1 grijs

Essentially I signed up after reading wellhello reviews and 48 hours later I found the love of my life, literally. Were married since 2011! In any case, the site was well designed and very easy to use. It was not filled with fake profiles unlike the competition. I recommended it when asked for dating sites suggestion.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com