Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-04-2020 03:19:10

aenlmkt9
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-04-2020
Messages: 2

Adidas Superstar 80s Recon Cloud White

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/7aebd23579f14edea48caa24009a8081_9366/Superstar_80s_Shoes_White_EE7392_010_hover_standard.jpg


Als het nieuwste om de line-up op te Adidas Schoenen Blauw, heeft het paar veel van de componenten van het origineel met een zwart-witte kleurstelling die dat OG-ethos verder versterkt. Met goud afgewerkte iconografie bovenop de tong, hielkap en direct langs de profiellogo's voegen een luxe element toe, terwijl bedrukte veters de dingen net een beetje anders doen.


Elk van de Adidas Schoenen Sale collabs is gemaakt van glad leer met "Palace" -tekst boven de geperforeerde drie strepen-branding en off-white shell-tenen en tussenzolen. De kicks zijn ook uitgerust met zowel Palace- als Adidas-logo's op de tong, terwijl Palace-branding het hiellipje en de binnenzool behandelt.


Hoewel een Adidas Schoenen Dames minder in termen van aantal en variatie, breidt de spirituele opvolger dit ethos in zijn essentie uit, door de gepolijste teendoos te modificeren met een luxe fluwelen fabricage naast een suède van bepaalde tonen. De aankomende iteraties, die zich uitstrekken over vier verschillende kleurstellingen - een matzwart, gebroken wit, gedempt roze en vervaagd blauw - zijn een teken van wat er gaat komen voor de schijnbaar simplistische kit.


Het lage model heeft een tijdloze combinatie van Adidas Superstar 80s Recon Cloud White en wit en is gemaakt van volnerfleer, gedetailleerd met zijn kenmerkende rubberen neus. Contrasterend wit siert de branding op de zijkanten en het hiellipje, gevolgd door metallic goud op de tonglabels, de "Superstar" -markering op het kwartpaneel en het geprinte Trefoil-logo op de hiel. Eindelijk maakt een bijpassende zwarte rubberen zool de look af.


https://www.besportmall.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com