Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-01-2020 06:22:51

frbnm3zj
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-01-2020
Messages: 2

Nike ACG React Terra Gobe Melon Tint

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/YhCyMdL3B_h_hpEIsoE39reB1qI=/700x700/f/a/9/1/fa917be1bdee66e45e3872ad06160442feeb000c_nike_acg_react_terra_gobe_melon_tint_melon_tint___sunset_tint_bv6344_800_os_1.jpg


Dæmpet sort detalje forankrer designet med en lysbrun Skor Nike Grå på oversiden, der bevarer React Terra Gobe's sædvanlige vandbestandighed og åndbarhed. Mørkebrune ACG-mærket stropper krydser den øverste med en blå Swoosh ved tåen, der supplerer ACG-logoet på hælen, hvilket giver skoen et kontrastfuldt hit. Den flekkede beige mellemsål understreger den robuste æstetik ved leg, jordet af sorte paneler på ydersålen.


Skor Nike Dam debuterer i en ny "Ridgerock" colorway denne måned til sin næste variation. Modellen er vandbestandig, fire-vejs ripstop-overdel farvet i den definerende farvetone med sorte accenter, og den er også parret med en Nike React mellemsål til let dæmpning. Efterbehandlingsdetaljer inkluderer en gummitåbeskyttelse, efterfulgt af en plettet mellemsål, der er et nikk til Mowabb fra 1991, samt reflekterende detaljer og popper af crimson og volt på hælen.


Den vandresistente syntetiske base er klædt i den Sko Nike Salg jordguld tone, mens det krydsende snøresystem, halsoverlejring, gummihælflig, der strækker sig helt ned til kvarteret, mudguard og hæl alle er klædt i en sort sort til kontrast. Lyse blå accenter på hælens trekantede logo stykke, tungen fane og mudguard Swoosh tilføje derefter en lille himmel-stil farve til den iboende jordiske palet. Nedenunder giver en solbrun React mellemsål med sorte flekker eksemplarisk komfort, mens holdbar sort gummi på ydersålen lover solidt greb.


Nu for linjens 30th år har mærket afsløret friske designs, herunder Nike ACG React Terra Gobe Melon Tint. Den splinternye sko er en blanding af løber-godkendt skum og en holdbar DWR-belagt overdel, der ser ud som om den hører hjemme i en annonce fra 90'erne. Disse sko er bygget til stien og gør dobbeltarbejde i byområder og tæt skovklædte steder. Tro mod ACGs oprindelige forhåbninger er de det nyeste eksempel på Nikes bestræbelser på at få brugeren ud af byen.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

#2 12-01-2020 08:37:05

alyut001
Invité

Re: Nike ACG React Terra Gobe Melon Tint

People are looking for more  Nike ACG React Terra Gobe Melon Tint. - Phillip Elden

#3 28-01-2020 15:12:53

Eavestrough Edmonton Inst
Invité

Re: Nike ACG React Terra Gobe Melon Tint

Very nice blog.

Eavestrough Edmonton Inst

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com