Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-01-2020 09:03:21

4cyz88jv
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-01-2020
Messages: 1

Nike Air Max 270 Flyknit Guava Ice

https://d2h1pu99sxkfvn.cloudfront.net/b0/10808622/494704584_F0o5CaXMRj/P0.jpg


De Nike Schoenen Nieuw zal volgende week een grote verandering ondergaan terwijl Nike zich voorbereidt om de schoen uit te brengen met een gloednieuwe look. Die gloednieuwe look wordt een nieuw gebouwd Flyknit-bovenwerk. Hierboven is een van de paren die voor vrouwen zal verschijnen. Deze Nike Air Max 270 Flyknit heeft het grootste deel van het nieuwe Flyknit-bovenwerk zwart met kruipend wit op de teen, Swoosh en '270' branding en de tussenzool. Extra details zijn een lederen lipje, lederen details op de hiel en een zwarte luchthieleenheid.


Deze Nike Schoenen Rood heeft een veelzijdig kleurenpalet, omdat het hele Flyknit-bovenwerk is gemaakt in Guava Ice, waardoor het net zo aantrekkelijk is voor de zomer- of herfstseizoen. Een Desert Sand-hielkap in leer, Desert Sand-logo op de bovenkant, een witte tussenzool, doorschijnende Air Max-eenheid op de hiel en een veelkleurige buitenzool omwikkelt alles. Deze Air Max 270 Flyknit in Guava Ice kan later deze zomer worden gekocht bij geselecteerde Nike-winkels in damesmaten.


Nike's minimale, ademende versie van een van hun nieuwste silhouetten, de Nike Schoenen Dames, is opgedoken in een schone bruin / bruine kleur die optimaal is voor de overgang tussen de seizoenen. De schoen heeft een tweekleurig Flyknit-bovenwerk met een donkerbruine hak die vervaagt tot een licht bot op de toebox. Donkerbruine lederen details zijn aanwezig op de hiel en tong, en de Air Max dempingseenheid is voorzien van een gradiënt bruin / bruin vervaging. De look van de schoen is samengebonden met een witte tussenzool en een witte "270" -logo op de mediale zijde van het bovenwerk.


Het is nog steeds zomer, maar de Nike Air Max 270 Flyknit Guava Ice verschijnt al in herfstachtige kleuren in dit Olive Flak / Total Orange-thema. De schoen krijgt een ongeslagen bijnaam vanwege de gebruikte kleuren, omdat het een mengsel van olijfgroen door het Flyknit-bovenwerk heeft en contrastrijk zwart aangebracht op de Swooshes en de buitenzool. Ten slotte zijn de opvallende oranje hits te zien op de "AIR" -tekst over de zijkanten, inlegzolen en grotere Air Max-hieleenheid.


https://www.schoenensize.com/

Hors ligne

#2 12-01-2020 08:39:11

alyut001
Invité

Re: Nike Air Max 270 Flyknit Guava Ice

There will be more Deze Nike Schoenen Rood. - Phillip Elden

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com