Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-01-2020 03:35:49

57a7krnd
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-01-2020
Messages: 0

Reebok Rapide MU Wit/Solar Pink/Neon Blue

https://sneakerstudio.com/eng_pl_Reebok-Rapide-MU-DV3808-21178_1.jpg


Reebok Schoenen Heren heeft opnieuw in het archief gegraven voor nog een vergeten hardloopschoen. Dit keer is het de Rapide waar ze voor kiezen om een ​​nieuw leven te geven, met het model uit de vroege jaren 90 in het originele witte en zwarte kleurenschema geaccentueerd met groenblauw. Zoals het hoort, komt de Rapide ook in zijn oorspronkelijke mesh- en microsuede-constructie voor zijn allereerste retro-run.


Het ontwerp is Reebok Schoenen Zwart en maakt gebruik van een mix van textiel en suede op het "Skull Gray" -bovenwerk met een klassieke EVA-middenzool in "Chalk" om schokken op te vangen. Het silhouet is afgewerkt met een kenmerkend vectorlogo "Twisted Berry / Vital Blue", dat meerdere keren op de tong, de hiel verschijnt en is ingebouwd in de mediale en laterale zijpanelen. Nu de dikke zool de trend van de tijd in de sneaker-community is, lijkt het erop dat de Rapide de hele tijd net voor de curve was.


Vergelijkbaar met de andere klassieker van het merk, Reebok Schoenen Sale, maar het lijkt erop dat het ontwerp van het kenmerkende "Vector-logo" van de schoen onhandig is en dat de voet naast het "Reebok-opschrift" ook is voorzien van het "Vector-logo". Tegelijkertijd is het bovenwerk ook samengesteld uit twee materialen gemengd met ademende materialen en leer, wat niet alleen het gewicht vermindert maar ook het comfort verhoogt.


De Reebok Rapide MU Wit/Solar Pink/Neon Blue hardloper die zijn oorspronkelijke debuut maakte in de jaren '90 komt in zijn originele wit en zwart kleurenschema met een beetje Teal om het een mooie pop te geven. Net als de OG-versie komt deze 2018-release ook uit mesh en microsuede.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

#2 09-01-2020 13:18:26

Air Conditioning Red Deer
Invité

Re: Reebok Rapide MU Wit/Solar Pink/Neon Blue

I love it! We are following your website posts. 
Please keep on posting and sharing great ideas.
Posts are all wonderful.

Air Conditioning Red Deer

#3 28-01-2020 17:55:52

amnaseo
Membre
Date d'inscription: 26-11-2019
Messages: 34

Re: Reebok Rapide MU Wit/Solar Pink/Neon Blue

They can give you hassle-free and comfortable relocation experience so that you can enjoy your new place sooner. https://myblissfullifejourney.com

Dernière modification par amnaseo (28-01-2020 17:56:02)

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com