Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-11-2019 06:56:11

io99bg9n
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-11-2019
Messages: 1

adidas superstar 80s clean

https://www.witroze.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/h/shoe556.jpg
adidas schoenen zwart oranje De minimalistische Adidas Superstar Slip On cross-wrap schoen is voorbestemd om het internet te doorbreken en is altijd een favoriet bij fans geweest. Toen het werd uitgebracht in een van de mooiste kleuren op aarde, zijn we niet verbaasd dat het een felbegeerde schoen werd. In de wondere wereld van Singlish zijn deze pastel sneakers gewoon zo chio als maar kan.

adidas schoenen dames rood De Superstar-schoen is onderdeel geworden van de populaire jeugdmode en wordt nu regelmatig gedragen als vrijetijdsschoeisel, in plaats van voor sport. De Supersterren, zoals de Converse Chuck Taylor All-Stars, maakten gemakkelijk de overgang van het basketbalveld naar de straat terwijl ze de aandacht trokken van liefhebbers van retrokleding.

adidas schoenen heren groen De Superstar is een basissilhouet dat mensen door de jaren heen naar eigen smaak hebben aangepast. Hun vermogen om een ​​beroep te doen op verschillende soorten jeugdculturen en modebewegingen heeft hun plaats als een klassieke Adidas-schoen verstevigd, het is een stijl die jarenlang in een overvloed aan outfits past.

adidas superstar 80s clean Het Adidas Superstar-monster dat we hebben, is een zeer unieke schoen. Een crèmekleurige kleur met witte strepen en een teendoos zorgen voor een opvallend contrast. Het Adidas-logo op het hiellipje is goud. Op dit specifieke exemplaar is het Adidas-logo in reliëf aangebracht in de schoen, verbonden door witte stippen. Ik kan me niet herinneren dat ik zo'n Superstar eerder heb gezien. Wat cool was aan de Superstar waren de vele kleurencombinaties waarin ze kwamen, perfect voor het mixen en matchen, afhankelijk van de versnelling die je schommelde.

https://www.witroze.com/

Hors ligne

#2 01-12-2019 02:23:39

alyut001
Invité

Re: adidas superstar 80s clean

People are loving the new adidas schoenen zwart oranje. - Green Water Technologies

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com