Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-10-2019 09:29:30

ubhtie0y
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-10-2019
Messages: 3

Adidas Continental 80 Grey Two/Scarlet

https://nigramercato.com/17682-home_default/adidas-continental-80-cg7128.jpg


De Adidas Schoenen Dames Blauw is nu verkrijgbaar in een nieuwe Core Black / Scarlet-Collegiate Green colorway, die Gucci-vibes oproept. Hoewel het niet precies is aangesloten bij het Italiaanse modemerk, zijn de zwart-lederen lederen bovenkant van de klassieke sneaker gedetailleerd met een tweekleurige rood / groene streep over de zijpanelen. Dezelfde levendige tinten worden ook toegepast op de adidas-branding onder de ogen, terwijl een bijpassende zwarte cupsole het ontwerp completeert.


Nu zal het afzien van zijn Adidas Schoenen Nieuwe Collectie "less is more" ethos en een wandeling maken aan de wilde kant, dankzij een nieuwe make-up met luipaardprint. Het bovenwerk is gemaakt van een harig luipaardprintmateriaal, terwijl zwarte en witte randen aankomen op de middenvoetstreep, tong, veters en hiel om accenten te geven. Hoewel het bovendeel absoluut naar het maximalistische uiteinde van het spectrum is gericht, kiest de onderste helft ervoor om dingen relatief eenvoudig te houden met een witte tussenzool en een klassieke loopzool met tandvlees.


Adidas Schoenen Rood keert terug naar zijn retro-geïnspireerde Continental 80-silhouet om een ​​gewaagde volledig rode kleur te laten vallen, exclusief bij de in Tokio gevestigde winkelier atmos. De nieuwe iteratie is bedekt met een levendig "Scarlet" -leer over de hele bovenkant en tot aan het midden en de buitenzool. Lichte doses wit markeren de contrasterende Trefoil en tekstbranding op de tongbadge, de hiel en de zijpanelen aan de zijkant. Om de schoen af ​​te ronden, zijn premium goudkleurige metalen veteruiteinden toegevoegd voor een extra pop.


Adidas Continental 80 Grey Two/Scarlet onthult een nieuwe colorway voor zijn op tennis geïnspireerde sneaker Continental 80, dit keer geeft het strakke silhouet een subtiele grijze make-over. Officieel gecodeerd als "grijs / grijs / scharlaken", gebruikt de lage sneaker premium leer om het eenvoudige ontwerp te bekleden, maar voegt een beetje flair toe met zijn groene en blauwe tweekleurige streep - een kleurencombinatie die een vintage look lijkt. De algehele grijze make-up biedt de drager ook flexibiliteit als het gaat om styling, terwijl het ook een schaduw biedt die vriendelijk is voor degenen die te paranoïde zijn om een ​​volledig witte kick te dragen. Het badstof interieur geeft de tennisschoen ook een vleugje authenticiteit, terwijl de heldere gouden 'adidas'-branding luxe benadrukt met een pop.


https://www.schoenenwho.com/

Hors ligne

#2 23-10-2019 08:13:36

alyut001
Invité

Re: Adidas Continental 80 Grey Two/Scarlet

It is good to see more  Adidas Schoenen Nieuwe Collectie. - Steven C Wyer

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com