Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 27-07-2019 09:56:42

w1st4afq
Nouveau membre
Date d'inscription: 27-07-2019
Messages: 0

Adidas Skor Svart

https://sneakersteal.com/wp-content/uploads/2017/12/atrr.jpg

Tillägg till serien med kinesiska sneakers med nyårs-tema som vi har sett från sent, adidas släppte nyligen Adidas Skor 2019 “Ren Zhe Edition.” Firar Year of the Pig, jubileums-tävlingen har en svart 4.0 Primeknit-övre spetsig med inslag av grå, och är accentuerad av en svart TPU-hälbänk och en röd “Three Stripes” mellanfotsbur. CNY-detaljer finns i form av övergripande snöror och inläggssulor, tillsammans med en speciell "Ren Zhe Edition" -tungmärke. Efterbehandlingen av skon är en fullängd vit BOOST mellansula i par med en svart kontinentalsula i yttersula.

Denna tilltalande färgväg av Adidas Skor Svart  börjar med en svart Primeknit-bas som sedan träffas med en livlig färgstänk som inkluderar rött, blått, gult, grönt och mer. En struktur i sidopanel i svart och en texturerad vit hälbänk med krom Ultra Boost-varumärke ger skon unika utseende. Efterbehandlingen av designen är en vit mellansula med Boost och en svart yttersula i kontinentalt gummi.

Nya Adidas Skor Dam färgvägar fortsätter att tappas ut med ett av de nyaste paren som visas ovan. Detta erbjudande av den populära löparen från adidas har täckts i en mörk grå nyans i hela Primeknit-överdelen som adidas kallar Gray Two. En lättare grå nyans landar sedan på snören, signaturbur, hälbänk och innerfodret. Utan tvekan är höjdpunkten på skon Lime Green tre ränder som märkes på sidopanelerna. Nere under har vi en vit Boost-mellansula och en svart kontinentalsula av yttersida.

Denna tilltalande färgväg av Adidas Ultra Boost ATR Mid Burgundy börjar med en svart Primeknit-bas som sedan träffas med en livlig färgstänk som inkluderar rött, blått, gult, grönt och mer. En struktur i sidopanel i svart och en texturerad vit hälbänk med krom Ultra Boost-varumärke ger skon unika utseende. Efterbehandlingen av designen är en vit mellansula med Boost och en svart yttersula i kontinentalt gummi.

https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

#2 06-02-2020 04:07:30

alyut001
Invité

Re: Adidas Skor Svart

People are looking for more  Adidas Skor. - Paul Savramis

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com