Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-06-2019 08:37:41

4lo7l7ur
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-06-2019
Messages: 3

Nike Air Max 95 Dames Grijs

https://www.nieuwelevensstijl.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/e/newww0143-2.jpg


Een van de grotere beelddoelen van Nike Schoenen Nieuw Sale concentreert zich op zijn voortdurende inzet om zijn koolstofafdruk te verminderen en duurzame productiemethoden te handhaven. Als 's werelds grootste producent van sportkledingproducten heeft de Swoosh-afdruk de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de consument op ecologisch efficiënte manieren wordt bediend. De onlangs onthulde Plant Colour Collection is zeker een stap in de goede richting, aangezien deze twee ongerepte Air Max 95-opties zijn gekleurd met plantaardige kleurstoffen. Bij het aanpassen van pasteltinten voor het huidige seizoen, bevatten de exclusieve druppels van deze dames ook een gezellige badstof-achtige binnenvoering, leren tonglapjes en canvas hang-tags die de natuurlijke kleurstoffen oproepen.


Nike Schoenen Geel Gekleed in verschillende grijstinten en een extra vleugje "Racer Blue", verplaatst het van een patroon voorziene, kenmerkende, golf-geconstrueerde bovenwerk van het model zich van een donkere naar een spierwitte overgang naar boven. "Anthracite" grijs bedekt dan de hielkap en buitenzool, terwijl koningsblauw de kanten lusjes, hiel, mini-juweel Swoosh insignes en tongtab-branding accentueert. Op een andere plaats compenseert wit wit het grijs bij de lip van de tong en de tussenzool van de blauwe tusseneenheid.


Met een al indrukwekkende line-up van Nike Schoenen Heren Blauw silhouetten, keert Nike deze keer terug naar zijn begeerde AM95-model om wat gewaagde hits van "Laser Orange" toe te voegen. Zoals gewoonlijk, heeft het bovenframe van de schoen een reeks verschillende kleurtonen terwijl deze specifieke bijvoorbeeld pronkt met grijs en 'Midnight Navy'. In plaats van een tonale look aan te nemen, heeft het tweede paneel vanaf de bovenkant een dotverlooppatroon terwijl het ook een 'Laser Orange' mini-Swoosh-versiering heeft. Het gewaagde accent vindt dan zijn weg naar de kenmerkende Air Unit en Air Max-branding op het tongtabblad, terwijl een bovenwerk met wit gaas en tussenzool een laatste contrasterende look toevoegt aan deze lente / zomer 2019 optie.


De Nike Air Max 95 Dames Grijs heeft een overvloed aan nieuwe stijlen / colorways aangenomen en nu is er weer een nieuw opgedoken: een combinatie van 'Midnight Navy' en 'Laser Orange'. Deze frisse kijk op het door Sergio Lozano ontworpen meesterwerk maakt gebruik van een eenvoudige wit gaas voor de basis, combineert vervolgens grijs en marineblauw leer op de op de anatomie geïnspireerde zijpanelen van het bovenwerk. Hoewel het grootste deel van het palet eenvoudig en rechtlijnig is, is het ook niet zonder zijn unieke flair. Een vervagend stippenpatroon aan de zijkant combineert grijs en marine voor een interessant omgekeerd effect, terwijl opvallende oranje accenten verschijnen op de tong, hiel-swoosh en de Air Max-dempingseenheden van de middenvoet.


https://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

#2 22-01-2020 07:25:21

alyut001
Invité

Re: Nike Air Max 95 Dames Grijs

People are looking for more Nike Schoenen Nieuw. - Marla Ahlgrimm

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com