Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-06-2019 09:58:42

2g8ah9kr
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-06-2019
Messages: 2

Adidas NMD R1 Herre Sort

http://www.adisneakersudsalg.com/images/Adidas2015/Running/herre-dame-adidas-originals-nmd-r1-x-vlone-sko-sort-orange-ba7563_2.jpg


Der er en anden Adidas Sko Dame, der frigiver denne sommer med franske detaljer, og det kommer i form af dette isblå tema. I lighed med det franske beige-par har denne model en tekst af "La Marque Aux 3 Bandes" på EVA-indsatsen overlay og hælfanen. Den klare nuance dækker simpelthen primeknit øverste og tre striber på siderne, mens en hvid boost sål fuldstændiggør to-tone udseende helt.


Hvis den helt sort version ikke er din smag, vil Adidas Sko Hvid være renere valg. Klædt i fuld hvid er den stilfulde runner lavet af primeknit med matchende tre striber på siderne. Andre detaljer omfatter tonal boost midsåle med EVA indlæg og den slående japanske branding på den forreste del af mellemsålen for at fuldføre sit helt hvide look helt og holdent.


Oprindeligt antaget at være et prøvepar, i dag giver adidas os et første officielt kig på den kommende Adidas Sko 2019. Denne nye collab mellem de to markerer første gang de bruger NMD R1 som basesko. Lige som i deres tidligere collabs, er denne Parley x adidas sneaker centreret omkring Parleys oceaniske tema. Primeknit øvre kommer i en turkis og blå finish, mens den nederste halvdel af skoen inkluderer en hvid boost midsåle sammen med hvide EVA indlæg, der læser "FORTHEOCEANS". En hvidkrave og lyseblå gennemsigtig hælfane er yderligere funktioner, der skiller sig ud på skoen.


Adidas NMD R1 Herre Sort var et prøvepar fra sidste år, og det bliver endelig et generelt udgivelsessæt for næste måned. Simpelthen lavet af primeknit på tværs af dets øvre med matchende tre striber og hæl, er skoens taktile grønne farvelægninger modsat af en benzinblå, der dækker EVA-indsatsen og Boost-sålen.


https://www.nicestil.com/

Hors ligne

#2 15-10-2019 12:19:14

alyut001
Invité

Re: Adidas NMD R1 Herre Sort

There will be more  Adidas Sko Dame. - Steven C Wyer

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com