Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-01-2019 05:22:28

drgdfgdfg
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-01-2019
Messages: 3

puma suede heart satin

https://www.efootwear.eu/media/catalog/product/cache/image/650x650//0/0/0000199447877_1__pm.jpgDe puma  en soldes  is een model dat zaken met plezier combineert: dit supercomfortabele basketbal is door de eeuwen heen gegaan. Gelanceerd in 1968, om te vechten tegen de concurrent Adidas die zojuist de beroemde Stan Smith had uitgebracht, werd deze in eerste instantie gebruikt door topsporters. De Puma Zweden was zelfs op het beroemde podium van Tommie C. Smith en John Carlos, tijdens de J.O. van 1968 in Mexico City, tijdens hun protest tegen de situatie van de Afro-Amerikanen in de VS. In de jaren 80 werden ze populair in de straten en werden ze eerder gedragen door liefhebbers van breakdance ... wat bewijst dat deze schoen al in de kinderschoenen stond! Tegenwoordig zijn influencers, sporters, dansers en skaters het erover eens dat ze hun favoriete schoenen zijn! En jij?

Of het nu op gras puma pas cher of syntethic is, de legendarische Suede de Puma, die dit jaar zijn 50ste verjaardag viert, gebruikt nu gazons in een vernieuwde versie van de Future-voetbalschoen. De laatste sport de mythische fluwelen lederen stof van de eerste.


Niets is meer verrassend puma suede dan een paar stijgijzers bekleed met zacht veloursleer te zien, waarbij een klassieke voetbalschoen vooral op de bal zit met grote versterkingen van innovatieve en aanpasbare materialen.

Maar de puma suede heart satin  is eenvoudig en heeft een vintage kant die de nostalgische vierkante palen zal bekoren, met een vleugje modernisme dankzij een technische zool, of deze nu is uitgevoerd met of zonder gegoten klampen.https://www.kopensaudas.com/

Hors ligne

#2 24-02-2019 12:31:43

alyut001
Invité

Re: puma suede heart satin

Puma pas cher of syntethic  look great on these kind of items. - Paul Savramis

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com