Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'ętes pas identifié.

#1 19-11-2018 11:38:17

rtyhrfghn
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-11-2018
Messages: 2

adidas yeezy 750 boost Grön

http://www.visseltofta.se/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas_yeezy_boost_750_sverige-558ddd.jpgMed en vacker dos av premium adidas Skor chokladmocka ihop med en glöd-i-mörk grund som framträder som en klassisk gummibotten under normalt ljus. Adidas Yeezy Boost 750 Light Brown markerar en övergångsfas i Yeezy-serien tills Kanye och adidas avslöjar Yeezy Boost 750 V2 visas i 2017. Med Adidas Confirmed App-bokningar som alla är inställda, kommer det att ta lite legitimt arbete för att kunna spåra ditt par, men lyckligtvis har vi en fullständig butikslista för den här kommande adidas Yeezy 750 Boost Light Brown.


adidas Skor 2018  kommer alltid att hålla en speciell plats i adidas Yeezy-linjens historia, eftersom det var den första siluetten som släpptes från Kanye + adidas-tiden. Sett här är det som tros vara ett prov Yeezy Boost 750 colorway som har ett stickat textilmaterial på överdelen istället för den traditionella mocka / nubucken. Subtila träffar av mocka ses sedan på toecap och midfootremmen tillsammans med en glöd-in-the-dark-soulsenhet.Bortsett från sin karakteristiska monokromatiska adidas yeezy 750 boost övre bestående av slät mocka med matchande snören, ögonblick och mittfotband, har det klassiska gummiverktyget också behandlats med en mörkfärgad finish för ännu mer mångsidighet. Sneaker Homie blev lite kreativ och skapade en helt premium tan läder version av 750 Boost. Självklart kommer all-leather sneaker inte utrustad med Boost-teknik, men det är ändå vackert gjort. Den lyxiga ta på Yeezy sneaker använder avancerade material från topp till botten. Lägger till hans personliga beröring på skon är de debosserade Sneaker Homie-logotyperna som finns i hela skon.


Ytterligare bilder av den kommande adidas yeezy 750 boost Grön  Light Brown fortsätter att avslöja och det visar nu att gummisolanheten också kommer att glöda i mörkret, vilket var ett första designelement som ses på förhandsvisningarna grå / gummivariation som släppte den här gången sommaren 2016 . Övergripande, silhuettens mocka övre, distinkta mid-fotrem, snörning och signatur zippering system på ankeln lyser en ljusbrun yta, eftersom det alla ligger på toppen av en mångsidig gummi såg enhet.https://www.newseftwr.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com