Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-11-2018 08:54:10

guuger
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-11-2018
Messages: 0

Nike Air Max 270 Cheap online

http://www.willtrval.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/270x348/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/n/bn517.jpg

U kunt het ophalen op www.willtrval.com

Nike's volgendeNike Air Max 270 Cheap onlineiteratie voor vrouwen werpt de spijker op zijn kop bij het eerste debuut van het 270 silhouet dat zag dat het bovenwerk van mesh in eenvoudige kleuren was gekleed, met de lifestyle-ontworpen Air-unit opgeknapt in een helderder tint. Deze keer geeft de toevoeging van zwart op de bovenkant de sneaker een beetje meer karakter, in tegenstelling tot de eerste versies met een bovendeel dat volledig in wit of zwart was gedompeld. Een levendig oranje maakt de luchtbel en de buitenzool op deze exclusieve herhaling van vrouwen een welkome aanvulling op de rotatie van een vrouwelijke sneakerhead.

Het volgende voor het steeds populairder wordende Nike Air Max 270 Bestellensilhouet is zijn luidste iteratie tot nu toe. Bijna geheel gekleed in een luidruchtige "Volt" -tint op de bovenkant, het wordt gecompenseerd door zwart om wat verlichting te bieden van de luide esthetiek. We hebben Nike het omgekeerde van deze look in het verleden zien doen door een overwegend zwart bovendeel te combineren met een levendige Air-unit om de aandacht te vestigen op de door de lifestyle ontworpen bubbel.

Na de onthulling van de vorige week van de "Barely Rose" Nike Air Max 270 order, officiële foto's van de wederom exclusieve colorway van een vrouw die dezelfde dag zal vallen, is de "Flight Gold" Air Max 270 onthuld. De schoen heeft een bovenwerk van licht bot met goudkleurige accenten die op de teen, de middenvoet en de hiel arriveren en krijgt ook een heldere kleur met zijn grote, krachtige "Hot Punch" -hak Air Max-eenheid. De zomerse look is aan elkaar verbonden door de zwarte Nike-branding op de bovenkant en een schone witte tussenzool.

Nike's veelheid aan nieuweNike Air Max 270 Kortin colorways blijft groeien, omdat een nieuwe 'Barely Rose'-iteratie van het populaire silhouet onthuld is. De in de zomer geprepareerde colorway heeft een lichtroze bovenkant met een opvallende roségouden branding op de tong, het hiellipje en swooshes voor contrast. Een cleane witte tussenzool en een bessenkleurige Air Max-eenheid vervolledigen de look van de schoen.

Nike Air Max 270 Discountsilhouet blijft evolueren, omdat het nieuwste Air Max-model is toegevoegd aan NIKEiD met op Mercurial geïnspireerde opties. Vanaf 1998 introduceerde Nike de wereld aan de Mercurial-lijn in een blauw-gele colorway die de Braziliaanse voetballer Ronaldo debuteerde ter ere van zijn thuisland. In de jaren daarna ging de Swoosh door met het innoveren van deze specifieke sector van Nike, waardoor het een van de topprestaties van het merk werd. Hoewel de 270 een lifestyle-ontwikkelde sneaker is, is hij meer dan in staat om te luisteren naar de luide kleurenschema's die hebben bijgedragen aan het op prestaties gebaseerde Mercurial-personage.

Hors ligne

#2 10-11-2018 03:17:43

alyut001
Invité

Re: Nike Air Max 270 Cheap online

It is really good to see more Nike Air Max 270 Bestellensi designs. - Marla Ahlgrimm

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com