Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 01-11-2018 07:43:09

E4RTGREDTG
Nouveau membre
Date d'inscription: 01-11-2018
Messages: 3

adidas ultra boost x Roze

http://www.stadmuseum.nl/images/nikesale/Adidas-Dames-Ultra-Boost-UB-Roze-Zwart-Wit-Nederland-Klaring-Outlet.jpgDe adidas schoen  van de dames wordt dit najaar ondergedompeld in een eigen "Oreo" colorway, met de unieke hardloopschoen in een heerlijke mix van zwart en wit Primeknit. Waarschijnlijk een van de beste looks ooit voor de vrouwspecifieke runner met een zwevende boog, de TV-fuzz-achtige look van het Primeknit-bovenwerk wordt geaccentueerd met een effen zwarte kooi en helder wit voor de hielkap, Boost-schuim en buitenzool. Dames kunnen hun paar vanaf 24 oktober pakken.De adidas schoen 2018  is zojuist in het roze uitgebracht en het is nu te zien in een andere heldere optie van mysterieblauw voor de zomer. Het primeknit-bovenwerk heeft overal de blauwachtige tint en de vrij zwevende boog en de slankere hielkap. Een contrasterende witte boost-tussenzool gemaakt voor ultra-responsief comfort en demping, evenals een zwarte continentale buitenzool completeert de stijl helemaal.


De exclusief voor dames exclusieve adidas ultra boost x  wordt gepresenteerd in een nieuwe colorway die morgen bij geselecteerde retailers zal arriveren. De Ultra Boost X heeft de Oreo colorway gedolven en heeft een combinatie van wit en zwart door het ademende Primeknit-bovenwerk met extra zwarte landing op de kooi van het zijpaneel. Wit wordt dan gezien op de plastic hielkap, de Boost-tussenzool over de hele lengte en de buitenzool van Continental-rubber.


De adidas ultra boost x Roze  is de exclusieve adidas Ultra Boost voor dames die wordt geleverd in een tijdloze "Core Black" -kleurenbaan voor de feestdagen. Het heeft een volledig zwart Primeknit-bovenwerk met een sokachtige enkelrand gecombineerd met subtiele Carbon Fiber-details. Een bijpassende zwarte hakenteller, White Boost-tussenzool en een zwarte continentale buitenzool completeren de look.https://www.rozemetoen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com