Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-10-2018 11:16:28

helena21
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-10-2018
Messages: 1

adidas-schoenen tegen korting

https://i3.stycdn.net/images/2018/04/15/article/adidas/so49809203/adidas-deerupt-runner-schuhe-schwarz-weiss-1300-l-medium-1.jpg


adidas Originals adidas zomerschoenen introduceert zijn nieuwste sneaker, Deerupt - een eigentijdse kijk op adidas-erfgoed gerealiseerd in een radicaal nieuwe look. Tegelijk minimalistisch en gewaagd, kijkt het silhouet naar het archief voor zijn inspiratie voor het rasterontwerp, terwijl het debuteert met een nieuw profiel dat onmiskenbaar adidas blijft.

Geïnspireerd adidas-schoenen nieuwe stijl door stadsplanning, architectuur en natuurlijke fenomenen, houdt Deerupt het net vast als zijn centrale ontwerpprincipe. Oorspronkelijk te zien in de running silhouetten van adidas in de jaren 80 - ooit een hoofdkenmerk van de New Yorkse runner en Marathon Training-schoen - vandaag is het gridontwerp uitgerekt om de hele schoen te omhullen. Wanneer het raster verwrongen tot overdreven proporties en geïnjecteerd met elektrische kleur, wordt het raster omgezet in een vet visueel motief voor vandaag.

Door adidas-schoenen tegen korting constant te spelen met het raster zelf door texturen, lagen en verschillende perspectieven, heeft het opvouwbare, runner-geïnspireerde ontwerp een ultralichte constructie met gebreid bovenwerk bedekt met rekbaar net.

Binnenin adidas Deerupt passen de geschuimde schuimzakken langs de voering van de schoen voor de hoogste mate van pasvorm door de voet in de schoen te vergrendelen om een ​​ondersteunende compressie te creëren. Het resultaat is een product met een echt uniek voordeel: een schoen die zich aanpast aan de drager en zorgt voor ultiem comfort.

Deerupt wordt gelanceerd in de held colorway Solar Bird, een combinatie van twee iconische adidas-tonen: Solar Red en Bluebird. Ontworpen met een sterke visuele identiteit - eenvoudige authenticiteit biedt maximale impact.

http://www.sportkopen.com/

Hors ligne

#2 08-12-2018 04:02:18

alyut001
Invité

Re: adidas-schoenen tegen korting

Adidas Originals 2019 version will be awesome. - Steven C Wyer

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com