Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-10-2018 09:17:53

jiuifdf
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2018
Messages: 4

new balance 530 Rød

http://www.leticialara.es/images/pic/New%20Balance%20oUYjNWNZ.jpgnew balance sko silhuetten utført i en grå / hvit sminke. Denne modellen har en fullt pustende mesh vamp accent med en premium suede øvre og en lær hæl wrap. Andre elementer inkluderer - lær N-logoer på sidepanelene, tonale flate bomullsslipere, broderte New Balance tongue-merkevarer og broderte merkevarer på sidepanelene. Til slutt har denne modellen en ENCAP PU-ring med Abzorb-kjernen, alt på toppen av en ENCAP-gummimolekule og gummisålsåle.


Den nye new balance 2018  falt nylig i denne splitter nye grå- og hvite fargebanen. Denne versjonen av New Balance 530 kommer med en suede øvre med mesh vamp og lær hæl wrap og "N" merkevarebygging. Rocking en semi-tonal look, kommer skoen i nyanser av Grey and White fra topp til bunn. Branding kommer i broderte mote på tungen og sidepaneler. Mens sålen bruker en ENCAP PU-ring med Abzorb-kjernen sammen med en ENCAP-gummimidsåle for å gi deg en fin pute.


Den new balance 530  "Running Solids" -pakken kan være enkel i naturen, men det er ekstravagant i estetikk. Colourways kommer i tonal overdel konstruert av premium suede og lær hits plassert på sidepanelene og tungen av skoene. Overdelene blir kompensert av de hvite treffene som er funnet på merkevaren plassert på tungen, sidepanelene og sidehælen. Å skape litt mer kontrast på skoen er de hvite mellomsålene som er paret sammen med tannkjøttbunnen.


Sist tilbys i svart suede, er new balance 530 Rød introdusert i en mer levende palett for sin siste iterasjon i år. Med dette paret notert som en kvinners utgivelse, slår den laveste sneaker en ren fargebane med hvite som dominerer sin skinn / mesh og ruskind. Pronouncing profilen er lys rosa treffer gracing de suede paneler som omfatter tå cap og flyter over sidene, mens flere pops er sett på øvre øyene, merkevarebygging på tungen og delen av yttersålen. Videre har marinen aksenter i hele, grå indre forside, en skarp, hvit ENCAP mellomsåle enhet med en gråfarget ytre sål som strammer den slanke profilen helt.
http://www.svartskono.com/

Hors ligne

#2 20-10-2018 07:08:56

alyut001
Invité

Re: new balance 530 Rød

It is good to see more new balance 530 Rød design. - Steve Wyer

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com