Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'ętes pas identifié.

#1 07-10-2018 09:26:06

HHDRGOIUG
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-10-2018
Messages: 3

adidas harden vol 1 Svart

http://www.starbrite-france.fr/images/Nike%20Air%20Jordan/2018%20Basketball%20Shoes/Adidas%20Harden%20Vol%201/Men%20Black%20White%20Gold_46.jpgHeads up, två nya färgvägar av adidas skor försvann nyligen. Den här gången tar Adidas och James Harden tid för att betala hyllning. Hardens tid med Houston Rockets och hans alma mater, Arizona State University. Rockets-inspirerade paret kommer i övervägande del Rött med vita accenter, medan Arizona State University-paret (dubblerade kaktus barn) stenar en Teal skuggad tå mössa, svart mesh övre, Solar Orange Tre Stripes, guld accenter och anpassad kaktus grafik i sockliner.


Adidas och James Harden har fortfarande jobb att göra innan de stänger adidas skor superstar of The Beards första signatursäsong. Adidas Harden Vol. 1 kommer att släppa i två nya färgvägar före årets slut, en i rosa och en i blått. Den rosa färgvägen använder två olika nyanser av rosa på den övre för att skapa en slags tvåfärgseffekter, medan blåen har ett mer tonalt färgschema på övre trots att de har två lite olika nyanser av blått. Båda färgbanorna har en mjölkaktig vit genomskinlig mellansula och matchande solid vit yta.


adidas harden vol 1 är en snygg sneaker som använder sig av en BOOST yttersål och en blandning av mesh och sticka material. Harden hade flera färgvägar under hela säsongen, de flesta av dem är höga nackskydd.


Dessa nya färgvägar av adidas harden vol 1 Svart  har en maskkonstruktion på en stor del av den övre tillsammans med läderdetaljering på tånet, något som härdaren Vol.1 har kommit att vara känd för. Mjölk genomskinliga mellansålar med Boost-teknik och fasta vita yttersulor ses nedan. De två färgerna inkluderar ett Chalk Coral / Trace Scarlet-par och en blå färgväg.http://www.skorgummi.com/

Hors ligne

#2 13-10-2018 14:45:53

alyut001
Invité

Re: adidas harden vol 1 Svart

It is important to see more  adidas skor superstar. - Dr. James D. Sterling

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com