Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-10-2018 03:14:46

igorgikjl
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-10-2018
Messages: 3

adidas yeezy 750 boost Zwart

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2016/06/light-grey-yeezy-boost-750-release-info-2.jpgAfgezien van adidas schoenen het kenmerkende monochromatische bovenwerk bestaande uit glad suède met bijpassende veters, oogverblijven en middelhoge band, is het klassieke tandvleesgereedschap ook behandeld met een glow-in-the-dark afwerking voor nog meer veelzijdigheid. Sneaker Homie werd een beetje creatief en creëerde een premium tan-versie van de 750 Boost. Vanzelfsprekend zal de volledig lederen sneaker niet uitgerust zijn met Boost-technologie, maar het is niettemin prachtig gedaan. De luxueuze kijk op de Yeezy-sneaker maakt gebruik van hoogwaardige materialen van boven naar beneden. Zijn persoonlijke toets aan de schoen is de inscriptie van de Sneaker Homie-logo's in de schoen.


Extra afbeeldingen van de aankomende adidas schoenen verkoop Light Brown blijven onthullen en het laat nu zien dat de eenheid met gomzool ook in het donker zal gloeien, wat een eerste ontwerpelement was dat te zien was op de voorbeelden van grijs / gomvariatie die afgelopen zomer 2016 is vrijgegeven Over het algemeen pronkt het suède bovenwerk van het silhouet, de kenmerkende middelhoge voetriem, de veters en het kenmerkende ritssluitsysteem aan de enkel lichtbruin, omdat het allemaal bovenop een veelzijdige gumzooleenheid met de volledige lengte rust.


Met de officiële releasedatum voor komend weekend, worden nu nieuwe lifestyle-beelden van de adidas yeezy 750 boost lichtbruin (chocolade) onthuld. Over het geheel genomen: het suède bovenwerk van het silhouet, de opvallende mid-foot strap, veters en kenmerkend ritssluiting op de enkel zijn gedrapeerd in de aardachtige tint, terwijl het is aangevuld met een veelzijdige en complementaire gomzooleenheid van volledige lengte die ook in het donker gloeit.


Een andere blik op de komende adidas yeezy 750 boost Zwart lichtbruin (chocolade) wordt gepresenteerd, want het is gepland om dit officiële debuut dit weekend te maken. Gewoon gedefinieerd door een suede bovenste, onderscheidende mid-foot riem en kenmerkende ritssluiting op de enkel gebied, deze componenten zijn in wezen gedrapeerd in de bepalende aardachtige tint. De ingetogen afwerking is mooi aangevuld bovenop een veelzijdige en aanvullende gomzooleenheid van volledige lengte die ook in het donker gloeit.http://www.zwarunscho.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com