Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-09-2018 09:16:24

waduq
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-09-2018
Messages: 5

Adidas AlphaBounce Sale DK 2

adidas er klar til at frigive den næste iteration af den nyoprettede Alphabounce kategori -Adidas AlphaBounce Salg Danmark. Med en 5 / 8th Mid Cut, blev denne Alphabounce skabt med rødder om vinteren, hvor trottoarer og elementer måske ikke er ideelle. En Continental gummi ydersål bruges til at øge grebet og stabiliteten, mens lynlåsekonstruktionen fjerner snørebåndene til en silhuet, der taler til nutidens fodtøjsstandarder.

Kolor går igen sammen med Adidas AlphaBounce Sale DKfor et andet iøjnefaldende udvalg af fodtøj i efteråret. Denne gang skaber den passende navngivne japanske mode label tre farverige udgaver af AlphaBounce med deres signaturflair. I mænds dimensionering indbefatter samlingen performance-møder-lifestyle AlphaBounce silhuetten i lime / lilla / lyserød, sort / lilla / blågrøn og hvid / grå / krom med et strejf af gul.

Siden sin debut i en sort og hvid plettet grafisk øvre, har Adidas AlphaBounce Billig været klar og villig til at udtale sig. Vi har siden set det i indviklet stripede overdel og farvemorphing XENO, og nu bliver AlphaBounce blændende end nogensinde i en helt ny Reflective pack. Dråber i iøjnefaldende reflekterende udgaver til både mænd og kvinder med et vildt reflekterende print, øjenskår og bånd på tungen, skinner AlphaBounce som aldrig før.

Adidas AlphaBounce Billige er bro over kløften mellem præstations- og livsstilssko med en helt ny "Suede Pack", der er ledet til detailhandlere den 15. juli. Adidas AlphaBounce Suede Pack tager den hidtidige tradition for at 'se bedst til at spille dit bedste' til hjerte og opdaterer den sædvanlige mesh øvre med et nyt suede tekstil i oliven eller kaki med gradient BOUNCE midsoles tilføjer stadig det patenterede polstring system, der gjorde alphaBOUNCE sådan en eftertragtet model.

Nu ser Adidas AlphaBounce pa Tilbudmod bæredygtighed og optimal ydeevne med FOREGEFIBER, en ny innovativ sømningsproces, der giver en mere præcis pasform takket være TPU-belagt garn, der giver mulighed for forbedret fleksibilitet i målrettede zoner, mens du bruger 30% mindre tråd. Den første silhuet til fremvisning af teknologien vil være den populære adidas AlphaBOUNCE-model med et design inspireret af skabelsesprocessen, der fokuserede på organiske cellestrukturer og vækst.

Du kan tjekke det detaljerede på www.thesolefiles.com

http://www.thesolefiles.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/W/N/WNO0566.jpg

Hors ligne

#2 11-10-2018 18:17:25

alyut001
Invité

Re: Adidas AlphaBounce Sale DK 2

It is good to see more  Adidas AlphaBounce Sale DK. - James D. Sterling

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com