Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'ętes pas identifié.

#1 10-08-2018 10:55:06

eugenehrhr@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-08-2018
Messages: 4

Nike Air Max Plus Rea Sverige

http://www.soreshye.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x252/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18marnk134.jpg

Nike Air Max Plus Rea Sverige som ibland kändes som Nike Ar Max TN, var en av de djärvaste utgåvorna för att komma fram 1998. Det är inte svårt att se varför tack vare ett flamliknande överläggningssystem som kombinerat prestanda möts med ett patentglans av en futuristisk webbing för att lägga till lockdown support. Siluetten har sedan dess varit en populär fasett i europeiska sneakerhuvudets hjärtan, och de kommer att vara särskilt nöjda med det kommande "Love / Hate" Packet. Air Max Plus lyser i ett rött och svart tema med hög kontrast, eftersom du kan välja mellan de två nyanserna för din nätbas medan lakskinn träffar spjutspetsen.

Nike Air Max Plus Billigt reahar alltid varit en head-turning sneaker sedan debuten under slutet av 90-talet. De flamliknande överlagren, lakskydd och smart användning av gradienter genom åren har skapat en atmosfär för denna Nike retro att trivas på utomeuropeiska marknader, och det fångas också lite dragkraft. Dagens senaste färgväg är känd som "Chili Pepper", ett unikt mörkt rött utseende som tar inspiration från skuggan av dina favorit heta såser. Kolla in en bättre vy nedan och vet att du kan hämta ditt par idag från utvalda internationella platser som Australiens fotlåda.

Nike Air Max Plus Wit Billigt Sverige får en annan farlig färgväg för sina lojala fans med den här nya "White Tiger" -versionen. Ser ut som en vit tiger tack vare sin vita bas med svartvita bleka "ränder", är den klassiska 1998 Air Max-modellen färdig att snubbla på gatorna i vår. Tyvärr för Air Max Plus-älskare i USA ser det ut att det här kan vara ännu en europeisk exklusiv hos Foot Locker, men håll dig på jakt efter dem Stateside eftersom du aldrig vet var de skulle dyka upp.

Fläktar från Nike Air Max Plus outlet online sverigehar ännu en helt ny färgväg att se fram emot. Den klassiska Tuned Air-lövskoen från 1998 som är älskad över hela världen, speciellt i Storbritannien, slår nu på marknaden i denna "Copper" -färgen, med en helt svart bas i ripstop nylon med metalliska accenter för skoens signatur TPU-rörsystem. Tyvärr, som det är fallet med många utgåvor av Air Max Plus, kan det här nya utseendet aldrig träffa USA: s stränder. Om du inte kan leva utan ett par, hitta dem nu på Foot Locker i Europa och Australien.

Ring det som du vill, Nike Air Max Plus Roze Billigt Online, Nike Air Tuned Max, men den unikt aggressiva modellen har hållit ner internationella marknader med sin hårda visning av gradienter och snygg design sedan början av 2000-talet. Det är fortfarande att hämta i popularitet stateside, och med det kommer helt nya konstruktioner och livsstils-temamöjligheter som den nyutvecklade "Satin Pack".

Hors ligne

#2 25-08-2018 19:13:05

Steven C Wyer
Invité

Re: Nike Air Max Plus Rea Sverige

The new design has been great. We should be looking forward to that one. - Steven C Wyer

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com