Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-08-2018 04:28:13

doufu
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-08-2018
Messages: 1

Nike Air Force 1 Mid Online Kopen

http://www.breakerun.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/1/817420004.jpg


Voortzetting van de trend roze sneaker dit voorjaar en de zomer is een van de beste aanbiedingen in de categorie tot nu toe, deze Nike Air Force 1 Mid Opruiming in "Bright Melon" suede. De cleane look voor het klassieke silhouet heeft een roze suede bovenwerk met metallic goudkleurige Swooshes met de metalen lus in de bijpassende riem. Dan voegt een rubberen zool de perfecte final touch hieronder toe. Maar er is slecht nieuws, jongens, want deze zijn alleen voor de dames.

De Nike Air Force 1 Mid Online Kopen gaat collegiaal voor deze wetenschappelijke "University Blue" colorway. De schaduw van lichtblauw met een naam die niet zo-toevallig lijkt te verwijzen naar de University of North Carolina raakt deze versie van de mid-top Air Force 1 hard voor een klassiek tweekleurig kleurenblok in suède en canvas met witte accenten. Of je nu een Tarheel bent of niet, dit wordt een moeilijke colorway om te laten liggen voor fans van Air Force 1.

De iconische Nike Air Force 1 Mid Sale nl van Bruce Kilgore heeft onlangs een flink aantal updates meegemaakt, van de nieuwe Flyknit-constructie tot Ultra-buitenzoolgereedschappen die dat vintage gewicht hebben verlaagd, gezien de drie decennia run van de schoen als lifestyle-go-to. Het nieuwste Nike Air Force 1 Mid-paar is een casual bijna-wit-alles, maar in plaats van de iconische wit-witlook, wisselt de bovenste in een licht been voor een kleine verandering.

Het lijkt erop dat een nieuwe slangenhuidversie van de Nike Air Force 1 Mid Sale Nederland nu op de sneakerplanken glijdt. Deze keer is het de Air Force 1 Mid die een stijlvolle slangenhuid-makeover krijgt, die te zien is in een volledig zwart pythonleer gewikkeld rond een standaard, gladde leren voet voor een textuurcontrast, allemaal boven een witte zooleenheid.

Nike Sportswear slaagt er op de een of andere manier in om weer een nieuwe look te creëren voor de Nike Air Force 1 Mid Online Bestellen, dit keer met rode denim op het midden van de top. De Air Force 1 Mid krijgt een mix van leer en denim voor deze nieuwste constructie, gepresenteerd in een off-witte basis met rode denim twill waardoor een klassiek tweekleurig kleurenblok ontstaat terwijl de buitenzool van gummirubber eronder zit.

U kunt het ophalen bij Voor meer informatie, klik hier:www.breakerun.com

Hors ligne

#2 18-08-2018 00:12:19

EvanAshton
Invité

Re: Nike Air Force 1 Mid Online Kopen

Nice design and the quality is perfect as it looks. - Marla Ahlgrimm

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com