Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 31-07-2018 05:13:24

ihcgvx
Nouveau membre
Date d'inscription: 31-07-2018
Messages: 3

nike air max 180 og

https://www.lesitedelasneaker.com/wp-content/images/2018/03/nike-air-max-180-bright-ceramic-3.jpg


nike schoenen Welsh-artiest Ralph Steadman wordt erkend voor zijn werk met de Amerikaanse auteur Hunter S. Thompson, maar hij is hip met de huidige generatie dankzij illustratie voor Travis Scott's Huncho Jack, Jack Huncho-album. De getalenteerde kunstenaar werkt nu samen met de Swoosh om de klassieke Nike Air Max 180 opnieuw te interpreteren, en het is bedekt met het OG Ultramarijn-thema. Een voorbeeld van het speciale paar is te zien en het model is voorzien van een ruig taupe suèdeleer gedetailleerd met Steadman's kunstwerk over de tongen.


Ralph Steadman is een Welsh-kunstenaar die vooral bekend is vanwege zijn werk met de Amerikaanse auteur nike schoenen 2018. Maar meest recent kunnen jullie hem herkennen voor zijn illustratie op Travis Scott's Huncho Jack, Jack Huncho album. Zijn nieuwste project is met Nike Sportswear aan het populaire silhouet Nike Air Max 180. Gekleed in het 'Ultramarijn'-kleurenschema, wordt zijn versie geleverd met een ruig taupe suède bovenwerk aangevuld met Steadman's kunstwerk op de tongen.


Nike brengt consequent een reeks retro-musthaves uit voor Air Max Day 2018 en nu krijgen we een nader bekeken blik op de nieuw uitgebrachte nike air max. Aangekomen in "Ultramarijn / Solar Red," de terugblik silhouet heeft een bovenwerk van leer en mesh in voornamelijk witte tinten. De Swoosh valt op in "Ultramarijn", net als de binnenvoering en de binding rond de enkel en tong. "Solar Red" -hits verschijnen aan de zijkant en rond de 180 Air Max-eenheid. Het uiterlijk is verfraaid met een Nike-merk op de tong en hiel en een dikke middenzool met kussens.


Als je de vorige maand de nike air max 180 og Ultramarine hebt gemist, arriveert de klassieke hardloper in een ander OG-thema met Bright Ceramic. De sneaker heeft een bovenwerk in wit op basis van nubuck met mesh-ondertapijt en contrasteert met donkere harmonie voor voering, hiel en tussenzool, terwijl fel keramiek wordt gebruikt voor de swooshes, branding op de tong en hiel om het ontwerp helemaal af te maken.


http://www.nodtobesale.com/

Hors ligne

#2 08-08-2018 09:11:47

alyut001
Invité

Re: nike air max 180 og

It is really great to have more nike schoenen option. - Phillip Elden

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com