Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-07-2018 11:06:21

screw
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-07-2018
Messages: 3

Adidas Heren schoenen Korting

https://cdn5.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2017/11/adidas-NMD-XR1-Winter-1-565x372.jpg?x76107

Adidas NMD Racer Primeknit
Er zijn veel Adidas Heren schoenen Korting gemodificeerde Adidas NMD-modellen die sinds hun oorspronkelijke debuut in 2015 zijn uitgebracht. Ze omvatten de City Sock, XR1, R1, R2, HU en nog veel meer. Bovendien is het veilig om te zeggen dat Adidas nog steeds op zoek is om deze populaire verzameling te laten groeien. De nieuwste aankomst is de Adidas NMD Racer Primeknit. Geïnspireerd door Adidas met sneakers uit de jaren 80, hebben ze een slank ontwerp, Primeknit sokachtige constructie, nieuwe inserts, NMD-hiel ""bumper"" en natuurlijk Boost energy-returning technology. Onderdeel van het pakket ""Urban Racing"".

De eerste Adidas damesschoenen Nieuw adidas NMD-schoen wordt eindelijk opnieuw uitgebracht op 14 januari! Het is lang geleden sinds december 2015, toen de sneakerwereld veranderde na de release van deze nieuwe adidas-schoenenlijn. Met een Primeknit-upper zittend op een witte Boost-zool met rode en blauwe EVA-pluggen, worden deze sneakers gekenmerkt door het comfort en de urban stijl.

Adidas NMD_R2 Primeknit Shadow Knit
De ultracomfortabele Adidas-schoenen speciale prijs NMD is al bijna twee jaar een van de meest gewilde modellen van Adidas. En tot vreugde van die mensen die tijdens hun eerste release worstelden om hun pair te bemachtigen, laat Adidas nu genoeg kleurstellingen vrij om aan de vraag te voldoen. Het nieuwste duo van NMD-modellen dat zojuist is uitgebracht, is een vervolg op de succesvolle NMD_R1 en heeft een licht gewijzigd ontwerp. Verkrijgbaar in Core Black of Running White, deze nieuwe versies van de NMD_R2 zijn beiden gemaakt met Primeknit-bovenwerk en hebben een ""Shadow Knit"" -techniek voor een kleur.

Het originele adidas nmd kleurenschema van de NMD was eenvoudig, met inbegrip van een zwarte basis, heldere witte BOOST middenzool en synthetische middenzoolstukken in blauw en rood. Nu, diezelfde initiële look siert de XR1, de functionele evolutie van het origineel. De laatste keer dat we de OG colorway-release zagen, in de traditionele NMD-vorm, was deze binnen enkele seconden uitverkocht. Je kunt erop wedden dat deze release dezelfde behandeling krijgt.

http://www.schoenenbeste.com/

Hors ligne

#2 10-07-2018 00:08:04

aya mmm
Invité

Re: Adidas Heren schoenen Korting

[urll=https://www.tafser-a7lam.com/2018/07/Insects-in-a-dream.html]الحشرات في المنام[/url]

#3 10-07-2018 00:09:29

aya mmm
Invité

Re: Adidas Heren schoenen Korting

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com