Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 29-06-2018 12:56:30

furnish
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-06-2018
Messages: 3

Adidas Mænd sko rabat

https://4.kixify.com/sites/default/files/imagecache/product_full/product/2017/02/25/p_13424061_89573686_7637986.jpg

Konceptet ""Uncaged"" Adidas Mænd sko rabat på denne seneste Adidas-udgivelse stammer fra forbrugere verden over, fysisk 'hacking' den oprindelige Ultra Boost-silhuet og skærer det eksterne bur ud for at skabe noget helt nyt. Adidas har reageret på tendensen med denne seneste iteration af Ultra Boost, der udvikler sig til den nyeste form for yderligere at sløre linjerne mellem mode og ydeevne.


Ved fjernelse af buret Adidas sko speciel pris på den oprindelige Ultra Boost blev strukturel integritet reduceret, da plastpladsen hjalp med at trække skoen sammen, når den var laced op og helt låse ned din fod. For den anden kommende var Primeknit-formen lidt ændret omkring den indre del af sidevæggene for at forstærke formen for at tilføje mere støtte, yderligere forbedret af det elastiske indgangspunkt omkring fodens manchet.


Gennem processen Adidas sko primeknit med 'open sourcing' noterede adidas de drastiske handlinger fra forbrugerne og på en måde samarbejdede dem med at udvikle denne nye ide ved at lytte direkte til deres feedback. De to første 'OG' farvede måder at Uncaged sidde i hver ende af farvespektret, med en monokrom grå strik sidder ved siden af ​​en levende neon rød alternativ.

Primeknit-applikationen adidas Ultra Boost Uncaged på Uncaged er langt mere forstyrrende end den rene blåtfarve måde for den første sorte og blå Ultra Boost, der er designet til at repræsentere følelsen af ​​at løbe gennem det travle, hektiske bymiljø. Visuelt svarer det meget til nogle af de seneste NMD-udgivelser, der har udnyttet den samme teknik.

http://www.sort5sko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com