Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-06-2018 11:10:45

mouth
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-06-2018
Messages: 3

adidas zomerschoenen

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81FvaMl5beL._UX395_.jpg


De Amerikaanse adidas zomerschoenen tennisspeler Stan Smith begon in 1971 met het dragen van de eerste leren tennisschoenen. Na twee succesvolle seizoenen besloot Adidas de witte leren schoen naar Stan te noemen. Sinds 1973 is de Stan Smith-trainer van de tennisbaan naar de stedelijke straten gegaan. De Adidas Stan Smith is een van de meest iconische unisex-schoenenstijlen geworden. Bekijk de geweldige video die Adidas momenteel op hun website laat zien, waar Stan denkt dat hij bekender is vanwege zijn naamgenootschoen dan zijn tenniscarrière!

De Stan Smith is adidas luchtkussen schoenen misschien wel de schoen van de zomer van 2014. De Stan Smith maakt de ronden van beroemdheid tot beroemdheid, wordt hersteld en opnieuw vormgegeven door talloze winkels en ontwerpers. De Stan Smith is niets dan geprezen sinds zijn ingrijpende comeback. Uit de overvloed aan beschikbare opties is geen enkele beter dan het eenvoudige OG-model. Aangekomen bij KITH is nu de Adidas Originals Stan Smith OG - White / Green en een andere klassieke colorway om hem te vergezellen - de Stan Smith - White / Red. Beide modellen hebben een premium witte lederen bovenkant compleet met perforaties die symbool staan ​​voor de Three Stripes-logo's. De schoen zit bovenop een platte witte tussenzool, terwijl de enige kleurtinten te zien zijn aan de leren hiellip en Stan-gezicht-branding op de tong.

We wilden adidas-schoenen nieuwe stijl de aandacht van Originals trekken door de strakke lijnen en subtiele branding te behouden met nieuwe details die relevant zijn voor de trends van vandaag. Dit is hoe de Stan Smith Up (stijlnaam voor de wedge-versie van Stan) werd geboren. Omdat de originele Stan al een perfect ontwerp heeft, moesten we ons natuurlijk de vraag stellen of het echt toegestaan ​​was om iets aan deze schoen te veranderen. Het duidelijke antwoord dat we vonden was ""ja"". Maar we wisten dat we heel voorzichtig moesten zijn met de aanpassingen en veranderingen die we op de schoen hebben aangebracht. We wisten dat het alleen maar goed zou komen als we ervoor konden zorgen dat we het sterke en tijdloze klassieke recept van de originele klassieke sneaker van Stan Smith behouden.

adidas Originals Adidas Stan Smith brengt het Stan Smith Suede-pakket uit met twee geheel nieuwe kleurenschema's: Navy en Maroon. Deze modellen hebben een bovenwerk van suede en een leren hieltong. Andere stijlelementen zijn: metalen ogen, geperforeerde branding op zijpanelen, branding op de tong, hieltrekkoorden en een rubberen buitenzool.

http://www.prophereshoe.com/

Hors ligne

#2 17-12-2018 04:27:20

alyut001
Invité

Re: adidas zomerschoenen

The black version of this is really good. - Marla Ahlgrimm

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com