Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'ętes pas identifié.

#1 03-05-2018 11:45:05

dededed
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-05-2018
Messages: 3

Nike skor Bästa pris

http://3.bp.blogspot.com/-Eyv6w_DGoGI/VaLIaEIHhsI/AAAAAAAAVww/uM06QbCfj3E/s1600/Footlocker-Nike-Air-Max-Thea.jpg

5 goda skäl att bära Nike Air Max Thea


Eftersom Nike skor Mode hon bor i vår skoskåp i flera veckor, för att vi inte kan motstå att skrika vår kärlek till dessa skor från hustaken. Upptäck våra 10 bra skäl att ha på dig Nike Air Max Thea!

1 ♥ Eftersom Nike skor Bästa pris de tar överdelen i alla tidningar. De ligger i högar på våra nattbord. Vi bläddrar igenom den, lägger dem bort och lämnar den för tjugonde gången och låter dem ligga i vårt hem som om det var konst. De heter ELLE, Vogue och Grazia, den heliga boken för Fashionistas. Logiskt att när Air Max Thea-sidorna i våra kära tidningar pryder vi pratar om en IT-sneaker. Ja, inget mindre än det.

2 ♥ Eftersom de också är vita. Och den här säsongen är ingen trend att bli större och svårare att undvika än vita sneakers. Den vita Air Max Thea är svartvitt och vitare än vit och passar perfekt med den sportklädda inspirerade klädtrendan denna säsong.

3 ♥ Eftersom Nike skor varm försäljning de är i slående färger och trendiga utskrifter. Air Max Thea är mångsidig och anpassar sig till alla. Skriv ut eller rosa, det finns något för alla och de är alla megapixlar!

4 ♥ Eftersom du air max thea ultra kan kombinera överallt. Gillar du grundläggande? Bär dem med en passande, skinny jeans, en tröja eller en kontant myrskinnshorts. För tråkigt för dig? Kombinera dem med en denim dungarees och en storleksanpassad tröja. En sak förblir densamma: Nike Air Max Thea bär din kärlek.

5 ♥ Eftersom de har en touch av ungdoms sentiment. Det bör sägas att Air Max hade första framgången med allmänheten i slutet av 80-talet. Vid den tiden har vi sett dem med kärlek, slitna och behållit dem ... De var epitom av urbana. Idag bär vi Nike Air Max Thea också för att ringa in sneakers från vår ungdom till livet, men den här gången är det version 2015.

http://www.guldrea.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com