Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-04-2018 05:51:26

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 11-04-2018
Messages: 165

.wimatherm.de/nike-ai

Ondertussen omarmde de oudere zus van Bella, Gigi Hadid, ook de witte trend op het festival van dit jaar, en stapte uit in een hoofd-tot-teen witte look met een romig gehaakt Nike Free 5.0 Femme bikinitopje met één schouder en Adidas EQT Support ADV Mujer een overhemden shirt met knoopsluiting , witte spijkerbroek en witte rubberen Gao High-laarzen, met dank aan Both's herfst '18 -collectie. Hadid heeft haar ensemble geaccentueerd door een witte riem aan haar shorts toe te voegen, evenals een ingewikkelde lichaamsketting, Nike Air Max 1 Dam een witte scrunchy, dunne rechthoekige frames en oorringen.

FN's 2017 Style Influencer of the Year-ontvanger heeft haar outfit opgepoetst met wit omrande cat-eyeframes, parelachtige oorringen en een selectie ringen.

Romee Strijd, die ook op het feest Nike Air Max 97 Dam van de Levi was, droeg een witte top met donker denim shorts en witte Dr. Martens met zwarte veters. Terwijl het NBA-seizoen afloopt, dekken de Cleveland Cavaliers het seizoen af ??met twee wedstrijden tegen de New York Knicks, waarvan de eerste gisteravond plaatsvond in Madison Square Nike Air Vapormax Mujer Garden. De Cavs startten de seizoensafsluitende Nike Air Huarache Dámské reeks met een 123-109 wegoverwinning, maar het waren de sneakers van LeBron James die echt de W. haalden.

In een mogelijk antwoord op de Knicks 'Enes Kanter - die in de herfst in de val liep met de opmerking van James' 'King of New York' - ging Nike Air Max Command Damen LeBron volledig trollen met een nieuwe PE geborduurd met een duidelijke boodschap: "Ik ben koning." De King's kicks combineerden een zwart Battleknit-bovenwerk met een matzwarte Airbag en felrode accenten op de tong-, tong- en hiellipjes.

Het is weinig waarschijnlijk Nike Air Max 95 Womens dat deze PE de winkel raakt, maar er zal een kans zijn om te stemmen over een laatste # LeBronWatch-stijl die vrijgegeven moet worden voordat de campagne eindigt. Hoewel Danklefs negen maanden uit is geboekt, ontwerpt hij soms schoenen of een enkele schoen voor een goed Nike Air Max Zero Damen doel.

Een van de schoenen van Tim Duncan met een Danklefs-draai is momenteel te koop op de Silver en Black Give Back-website. De SBGB-organisatie is de liefdadigheidsgroep van Spurs.

Biedingen voor de decoratieve schoen worden geaccepteerd tot en Nike Air Max 90 Dámské černé met 22 april.

Degenen die een paar schoenen van Danklefs willen kopen, moeten via zijn website contact met hem opnemen.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com