Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-04-2018 09:08:16

rfgeee
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-04-2018
Messages: 3

nike Heren schoenen ademend

https://static.highsnobiety.com/wp-content/uploads/2017/06/14112114/nike-air-max-98-return-01-480x320.jpg

De oude nike schoenen Opruiming schoolloper komt terug naar ons op een moment dat de sneakerwereld zich schrap zet voor het jaarlijkse Air Max-feest. Sterker nog, zwaardere hardlopers zijn er nog nooit zo in geweest. De verschillende details van het gereedschap en de stevige tussenzool zijn slechts het soort dingen dat nu van de planken vliegt.

En die colorway. nike damesschoenen Nieuw De Triple White-look is het symbool van hype, maar het is vooral interessant op de AM 98. Toen het voor het eerst viel, had deze renner alles te maken met extravagantie.

De kleurstellingen, nike Heren schoenen ademend hoewel vrij beperkt, waren de manier van Nike om te experimenteren met enkele van de wildste combinaties van tinten. Vaker wel dan niet, deze experimenten waren succesvol, gezien het merk churn uit enkele opmerkelijke iteraties.

Toch is het die nike air max 98 focus op luidruchtige kleuren die op de een of andere manier dit Triple White-schema relatief gedempt maken. Met dat gezegd zijnde, zul je deze niet dragen zonder opgemerkt te worden op straat. Alle witte sneakers zijn een culturele basis, vooral op een OG van hardlopers.

De technologie en de gereedschappen zijn allemaal hetzelfde als gewoonlijk, inclusief de luchtzool die niet zo grappig is. Het bovendeel heeft een mix van mesh en nylon en blijft trouw aan het originele ontwerp. Bekijk ze nu online!

http://www.witroze.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com