Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-03-2018 06:42:32

yaya2017
Membre
Date d'inscription: 24-07-2017
Messages: 229

een verscheidenheid van bedrijven - duurt do

Wanneer olympisch skikampioen Lindsey Vonn op maat www.aubergedupionnier.fr gemaakte trainingskleding of cross-trainingsschoenen nodig heeft, neemt ze contact op met Under Armor, haar oude sponsor. "Ik heb een 3D-bodyscan," zei Vonn, "dus wanneer we iets op maat moeten maken , zoals een nieuwe coltrui, kunnen ze dat op gang krijgen. "De meesten van ons hebben zich niet onderworpen aan 3D-modellering, waarbij sensoren Nike Roshe Run Damen ingewikkelde metingen uitvoeren waardoor kleding kan worden gemaakt die precies goed valt. Maar het in Baltimore gevestigde Under Armor-achtige rivaliserende sportmerken Nike en Adidas - rekenen op een groeiende behoefte van consumenten aan schoenen en kleding die er zo op maat zijn gemaakt of aanvoelen als een ingebouwde kast. "Wij zien maatwerk en personalisatie als de nieuwe verwachting van Nike Air Max 270 Damen consumenten, echt, "zei Dave Dombrow, hoofdontwerper van Under Armour. "Het is een heel belangrijk onderwerp Adidas ZX Flux Femme voor ons." Het idee is om een ??gepersonaliseerde aanpak op de markt te brengen, vergelijkbaar met wat de merken gratis doen voor hun beroemde sporters - een Vonn, een Stephen Curry of een LeBron James - die vaak nauw betrokken zijn bij het ontwerp van hun uitrusting. "Het is absoluut een hete trend," zei Neil Saunders, een analist Adidas Superstar Femme bij het onderzoeksbureau GlobalData Retail. "Waar ze naartoe willen, is mass customization, waarbij je dezelfde soorten effici?ntie van massaproductie hebt, maar je mensen toestaat om dingen te personaliseren." Dat is natuurlijk een moeilijke balans, "zei Saunders, eraan toevoegend dat, voor nu, maatwerk nog steeds bestaat" redelijk niche. Nike Air Max 2017 Damen "

Under Armour, Nike en Adidas hebben allemaal hun eigen online platforms waarmee kopers materialen, kleuren of spetterende patronen kunnen kiezen om hun sportschoenen een ge?ndividualiseerde look te geven. Voor Nike is het NIKEiD; voor Adidas is het miadidas.Onder Armor's UA Icon kunnen gebruikers enkele van de kenmerkende sneakermodellen van Curry, de NBA-ster, aanpassen - inclusief het toevoegen van hun eigen geüploade afbeeldingen. "Wat je ziet, is dat mensen de meest iconische schoen nemen Nike Air Max 90 Homme Noir en de meeste zijn creatief met hen, "zei James Carnes, Adidas vice-president van strategiecreatie. De meest gepersonaliseerde schoen van het Duitse merk is de Stan Smith, een populaire lijn met de naam voor een Amerikaanse tenniskampioen succesvol in de jaren 1970, zei Carnes. Adidas gebruikt marktonderzoek om maak een lijn van themaschoenen Nike Air Odyssey Donne aan voor zes steden over de hele wereld. Het ontwerp van de Londense schoen, die in oktober voor $ 259 debuteerde, werd be?nvloed door klanten die naar hun werk renden. De hardloopschoen is voornamelijk grijs - een knipoog, zegt het bedrijf, naar 'the streets of London'. Sindsdien is er een Parijse schoen uitgebracht, met modellen voor Los Angeles, New York, Tokyo en Shanghai in 2018. In Nike's SoHo winkel in New York City, zegt het bedrijf dat klanten ongeveer 45 minuten kunnen besteden aan het Nike Air Max 90 Mujer kiezen van materiaal, kleuren, belettering en cijfers, en te voorschijn komen met een sporttrui "volledig op maat gemaakt voor jou".

Nike in Oregon heeft onlangs ook een studio in New York geopend, waar shoppers een consultant ontmoeten om patronen te ontwerpen voor een schoen die vervolgens voor hen kan worden geproduceerd in minder dan Nike Free Run 2.0 Damen een uur. Terwijl Nike en andere bedrijven klanten al lang de mogelijkheid bieden om schoenen aan te passen online en laat ze verzenden, het produceren van de schoenen ter plaatse die klanten ontwerpen onderscheidt de studio. De studio staat open voor leden van Nike Plus, een loyaliteit club, die zich vooraf registreert, zei een woordvoerder van Nike. Aangepaste schoenen online ontvangen - van een verscheidenheid van bedrijven - duurt doorgaans weken. Volgens de website van Armor duurt het "niet Nike Air Presto Dames langer dan vijf tot acht weken", afhankelijk van het model. Klanten die foto's uploaden om schoenen aan te trekken, worden door het bedrijf gevraagd om "metaalachtige en fluorescerende kleuren te vermijden omdat ze niet afdrukken" en om op te merken dat "als uw afbeelding niet groot genoeg is om het hele fotodomein te bedekken, het begint te  herhalen tot zorgen voor een volledige dekking van de schoen. "Er zijn mensen die een schoen willen die speciaal voor hen is gemaakt", zegt Matt Powell, een analist in de sportindustrie voor The NPD Group. "De grootste barrière voor duurzame groei is dat het zo nodig is lang om het product te krijgen, "zei Powell. "Elk merk doet dit. Ze verdienen hier geld, maar ik zie het niet als een groot groeigebied of een belangrijk deel van hun bedrijf. "

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com