Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-12-2017 10:06:18

yaya2017
Membre
Date d'inscription: 24-07-2017
Messages: 225

Raysse, een Skechers-manager

In juli namen Lakers Nike Air Vapormax Womens rookie en de tweede overall Nike Air Max Command Femme draft-pick Lonzo Ball de MVP Award van de NBA Summer League mee naar huis, na het opzetten van enkele opzichtige statistieken. Maar meer intrigerend was zijn sneaker stat split: in de twee games droeg Ball zijn eigen signature sneaker, het Big Baller Brand ZO2 van $ 495 ($ 995 als je zijn handtekening wilt), hij had gemiddeld slechts acht punten. Maar toen hij zich in iets anders ging nestelen, zoals Nike Air Max 90 WomensJames Harden's kenmerkende Adidas-schoppen en de Jordan 31-bal liet MVP-cijfers vallen. Plenty begon te fluisteren: "Het moeten de schoenen zijn", maar niet op de goede manier als het ging om Zo's kenmerkende sneakers. De ZO2's kwamen alleen naar voren nadat Lonzo's vader, Lavar Ball, weigerde om deals te sluiten met de drie grootste sneakers merken in basketbal- Nike, Adidas en Under Armour - omdat elk van hen niet genoeg geld bood.Adidas NMD Womens  Voor Lavar betekende genoeg 3 miljard dollar, drie keer de gerapporteerde waarde van LeBron James's levenslange Nike-contract. De Balls besloten om het alleen te doen, zelfstandig de BBB ZO2 te produceren, en bijna vier keer zoveel te betalen als de meeste signature sneakers in de competitie. De ZO2's waren beschikbaar door pre-order in mei en gepland voor een levering in november, en Lavar Ball Nike Air Max 2017 Femme suggereerde op ESPN's The Herd op 8 mei dat het merk 495 paar ZO2's had verkocht. (Sneaker-site Nice Kicks bracht het nummer dichter bij 263, terwijl een week later de LA Times 356 paar verkocht verkocht met behulp van de brongegevens van Big Baller Brand's website.) Dat is niet slecht voor een nieuw merk dat $ 500 kicks verkoopt in een overvol ruimte, maar niet echt angst in de harten van Nike of Adidas. Dus het was eerlijk om te vragen Adidas Superstar Femme Blanche waarom Lonzo's vader / hypeman Lavar in de eerste plaats de ZO2's had gemaakt.

?Was hij serieus bezig met de oprichting? Of waren de schoenen slechts een trucje om de Nikes en Adidases van de wereld hun aanbiedingen te laten doen? Waarom zou Lonzo de sneakers van andere merken dragen als BBB echt serieus bezig was met het maken van golven in de industrie? Het antwoord zou kunnen zijn dat Lonzo net wat Adidas Superstar Damen Schwarz productonderzoek deed om erachter te komen welke ontwerpelementen voor eigen kicks moesten zorgen. In september kondigde BBB aan dat het de ZO2-sneaker opnieuw had ontworpen en onthulde een veel slanker model met de naam "ZO2: Prime Remix". Lonzo Ball heeft ze tot nu toe tijdens elk regulier seizoen in alle games gedragen, en de resultaten waren: volgens de meeste NBA-analisten, oke tot nu toe. (Op het moment van dit schrijven had Adidas NMD Femme Lonzo gemiddelden van 9,0 punten, 6,6 rebounds en 6,9 assists per spel.) Maar deze keer had Big Baller Brand hulp van een onwaarschijnlijke partner bij het maken van de beter uitziende schoppen. Het verhaal van Lonzo Ball's geremixte signature schoen begint met die van zijn kleine broertje. Op 31 augustus bracht Big Baller Brand de Melo Ball 1 uit, een sneaker geprezen door BBB als de allereerste signature Nike Air Max 90 Femme sneaker voor een middelbare schoolatleet (Lonzo's 16-jarige broer, LaMelo). Terwijl commentatoren begonnen te speculeren over de geschiktheid van een student met zijn eigen sneaker, namen sneakerheads kennis van de overeenkomsten tussen de Melo 1 en een andere schoen, van de vorm van de schoen tot de zool tot het patroon aan de bovenkant: de Zeldzame Metaal, van parvenu Brandblack.

Diezelfde dag meldde Wear Testers, een site die Nike Air Max 90 Dámské zich toelegde op het rigoureus testen van basketbalschoenen, dat dit geen daad van ontwerpdiefstal was, maar van samenwerking tussen een uitbreiding van Brandblack en Big Baller Brand. Maar als een van de partijen probeerde te verbergen dat de twee merken hadden samengewerkt, deden ze het niet erg goed: als je goed kijkt naar de kant van de ZO2-remix, die pas drie weken na de Melo 1 debuteerde, je ziet een Nike Air Huarache Femme print met de tekst "Santa Ana" Nike Air Max Zero Donne - de naam van een ontwerpadviesbureau dat in augustus 2017 is gestart door Brandblack oprichter David Raysse en creatief directeur Billy Dill. Brandblack bestaat nog maar drie en een half jaar, maar het had de steun van een van de grootste sneaker-merken ter wereld, Skechers, sinds haar oprichting. Het label is opgericht door Raysse, een Skechers-manager die eind jaren 90 directeur was van Adidas Nike Air Presto Dámské Basketball. De ZO2 is niet de eerste doorbraak van Brandblack in de NBA-sneakerruimte - het heeft tot 2016 signature sneakers ontworpen voor Jamal Crawford. Brandblack maakt op dit moment geen sneakers voor NBA-atleten, maar het heeft zijn activiteiten elders verbreed: eind 2014 heeft de merk uitgebreid tot kleding, en haar producten worden verkocht op streetwear meccas zoals Kith en Union.

Hors ligne

#2 08-12-2017 15:36:58

alyut001
Invité

Re: Raysse, een Skechers-manager

It is awesome to see more Nike Air Vapormax Womens. - Kitchen Charm

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com