Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-11-2017 07:17:35

xiaoxiangyu
Membre
Date d'inscription: 11-04-2016
Messages: 988

waarmee rekening moet worden

Zorg dat je een geschikt paar schoenen hebt voordat je begint met beuken.

Het dragen van slecht passende of onjuiste schoenen tijdens het hardlopen is de belangrijkste oorzaak van letsel aan de onderste ledematen, zoals hielpijn, verstuikingen van de enkel, spiervermoeidheid en stressblessures.


Wat belangrijk is in een paar Nike Air Vapormax Mujer hardloopschoenen is niet hoe ze eruitzien, maar hoe goed ze bij je passen.

Loopschoenen moeten zorgvuldig worden gekozen om aan uw loopstijl te voldoen om letsel tijdens het hardlopen te voorkomen.

Elk schoenenbedrijf heeft zijn eigen filosofie en technologie in het ontwerpen van schoenen.

Consumenten moeten onderscheiden van deze technologische en marketing Nike Air Max 90 Femme rages bij het kiezen van schoenen, zei de heer Tay Kai Ming, een podoloog in het Changi General Hospital.

De belangrijkste overwegingen zijn onder meer stabiliteit, demping, duurzaamheid en vooral comfort, voegde hij eraan toe. Lopers moeten rekening houden met de vereiste kilometers, tempo en prestaties bij het kiezen van hun schoenen.

Een marathonloper zal bijvoorbeeld schoenen nodig hebben met verhoogde duurzaamheid, terwijl een niet-competitieve loper die veel kortere Nike Air Max 97 Donna afstanden aflegt, schoenen met alleen algemene demping nodig heeft.

De keuze van schoenen hangt af van de frequentie van gebruik voor diverse trainingen en voor competitie.

Het terrein is ook een factor. Er zijn verschillende schoenen die geschikt zijn voor hardlopen op verschillende terreinen, zoals weg, spoor of spoor.

Het dragen van schoenen die passen bij het terrein verbetert de grip en stabiliteit. Als u slecht passende of slecht passende schoenen draagt, loopt u het risico van Nike Roshe Run Donna letsel door uitglijden of struikelen.

Vergeet ook niet het lichaamsgewicht, zei de heer Tay, waarmee rekening moet worden gehouden. Zwaardere hardlopers zullen duurzamere schoenen nodig hebben en kunnen ongeschikte schoenen snel slijten.

Een persoon die graag wil gaan hardlopen, moet voorzichtig zijn bij het kiezen van hardloopschoenen.

Amateurlopers moeten Nike Internationalist Womens een arts sportgeneeskunde of een podoloog raadplegen als ze last hebben van bestaande onderste ledematen of moeite hebben met het vinden van geschikte schoenen.

Hors ligne

#2 11-11-2017 07:43:07

alyut001
Invité

Re: waarmee rekening moet worden

It is awesome to see more  Nike Air Vapormax Mujer. - Kitchen Charm<

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com