Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-11-2017 07:07:02

xiaoxiangyu
Membre
Date d'inscription: 11-04-2016
Messages: 988

sokken dat u normaal bij

Als het gaat om hardloopschoenen, is maat belangrijk. Het kopen van schoenen op maat alleen zal je echter niet altijd de beste pasvorm Nike Air Max Thea Femme bieden. Nike Air Max Command Mujer Terwijl je rent, zorgt de impact ervoor dat je voet uitloopt en je tenen naar voren gaan. Loopschoenen die te strak zijn, leiden tot blaren en teenpijn, terwijl te losse schoenen ervoor zorgen dat je voet slipt, wat leidt tot enkel- of knieblessures. Als u begrijpt waar uw schoen ruimte moet hebben en waar deze zich goed moet bevinden, kunt u de beste pasvorm voor uw run krijgen.

Tijdens een run zorgt de extra bloed- en vloeistofstroom en de impact van elke slag ervoor dat je voet opzwelt. Om dit mogelijk te maken, moeten je hardloopschoenen extra ruimte hebben bij de teen en de teenendoos, zegt RoadRunner Sports. Wanneer u in uw schoenen staat, moet er een duimbreedte tussen het einde van uw langste teen en de punt van de schoen zijn. Je moet in staat zijn om je tenen te bewegen.

Om stabiliteit en ondersteuning te bieden terwijl Nike Air Max 1 Womens u zich Adidas Superstar Donna toch comfortabel voelt, moet het middelste gedeelte van uw hardloopschoen als een handschoen passen. De pasvorm moet comfortabel knus zijn zonder de veters te strak aan te trekken. Als je een schoen vindt die goed zit, maar een beetje te los of te strak aanvoelt bij de middenzool, kunnen verschillende veterstijlen helpen bij het veranderen van hoe de schoen zich aanpast aan het midden van je voet.

Een schoen die te los of te strak om de hiel zit, laat je zelfs na een korte run blaren achter. Wanneer je schoenen probeert, trek ze dan aan en loop rond. Als je voelt dat de schoen aan de achterkant van je voet wegglijdt, is de schoen te groot. De hiel moet ook niet strak of vernauwend aanvoelen als de schoen is geregen. Er zou een algemeen knus gevoel aan de achterkant van je voet moeten zijn.

Een paar hardloopschoenen moeten Adidas Zx Flux Mujer comfortabel aanvoelen op het moment dat je ze aantrekt. Als je schoenen koopt met de gedachte ze in te breken, hebben die schoenen niet de beste pasvorm voor je voet. Draag bij het winkelen voor hardloopschoenen het type sokken dat u normaal bij een run draagt, en ga in de late namiddag. Dit is wanneer je voet enigszins opgezwollen is, zegt Running Warehouse, zodat je een betere indicatie krijgt van hoe de schoen tijdens een run past. In veel gevallen moeten hardloopschoenen een halve maat groter zijn dan andere schoenen, dus wees bereid om een ??schoen te proberen die iets groter is dan je normaal draagt. Probeer vooral je schoenen uit door op het oppervlak te lopen dat je het vaakst tegenkomt.

Hors ligne

#2 11-11-2017 07:44:06

alyut001
Invité

Re: sokken dat u normaal bij

It is important to learn more about the Nike Air Max Thea Femme. - Kitchen Charm<

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com