Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-11-2017 04:35:29

wewqoiuj
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-11-2017
Messages: 1

new balance 501

http://newbalance4sale.com/2015-large_default/new-balance-501-New-Balance-501-ML501SUB-Mens-Lifestyle-Retro.jpg


New Balance heeft de new balance 501 high roller silhoutte een nieuwe camouflagelook voor het lente / zomerseizoen gegeven. Deze nieuwe stijl is redelijk schoon en minimaal gehouden, met de digitale camoscits overal in de schoen. De nieuwe versie ziet een frontpaneel van olijfolie en een hielpaneel, terwijl het oranje "N" -logo op de schoen te zien is. De klassieke 501 krijgt een tonale colorway voor zomer '14 met een mix van luipaardprint op de tounge en binnenzool. Afgerond door zwarte middenzool en lederen "N" -logo.


new balance 501 zwart staat bekend om het hebben van silhouetten die tijdloos zijn en met vrijwel elke outfit kunnen worden uitgetrokken, en deze twee zijn niet anders. De 574 is een van de allerbeste ontwerpen en deze versie heeft een geweldige update voor het einde van 2014. Het bovendeel bestaat van oudsher uit gelaagde materialen, maar deze drop heeft in plaats daarvan een bovenblad uit één stuk gefuseerd. Afgezien van het geven van een unieke look, helpt het ook om het lichter en ademend te maken, altijd een welkome upgrade naar een schoen. De 501 deelt veel dezelfde ontwerpkenmerken met de 574, maar heeft in plaats daarvan een bovenwerk van suède en nylon. Combineer dat met ENCAP dempingstechnologie in de tussenzool en je hebt een schoen die net zo goed aanvoelt als hij eruit ziet.


De new balance schoenen Ballistic 501 Running Sneakers zijn de perfecte optie voor de atleet die op zoek is naar een casual optie, die alle noodzakelijke kwaliteiten van een geweldige hardloopschoen behoudt. De 501 bevat EVA (Ethyl Vinyl Acetate) schuim tussenzool voor demping, Suède / Nylon bovenwerk voor lichtgewicht en ademende functie en stevige rubberen buitenzool, voor een lange levensduur. Verkrijgbaar in zwart / wit.


new balance schoenen heren Een overweldigend aantal kopers is onder de indruk van hoe comfortabel en stijlvol de New Balance 501 is. Degenen die veel rondlopen, merkten op hoe licht het paar is en sparen hun voeten van de pijn van te veel beweging. Gezien zijn relatieve betaalbaarheid, zal het zeker geen kwaad om de New Balance 501 een kans te geven. Het bovenwerk van suède en mesh biedt een ademende dekking. Er is voldoende vulling in de enkelrand en tong voor een pluche in-shoe feel. De prominente nokken in de buitenzool van de 501 maken het eenvoudig een veelzijdige sneaker op oppervlakken. De formidabele en gestikte teenbescherming voegt iets meer duurzaamheid toe aan de schoen.


http://www.nbclassicstyle.com/

Hors ligne

#2 11-11-2017 07:45:13

alyut001
Invité

Re: new balance 501

People are loving the new  new balance 501 high roller. - Kitchen Charm<

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com