Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-11-2017 04:09:27

uryeuigy
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-11-2017
Messages: 2

nike roshe ld 1000

https://dtpmhvbsmffsz.cloudfront.net/posts/2016/11/01/5818fbe456b2d62605026804/m_5818fbe456b2d62605026805.jpg


Hier om je te helpen je nike schoenen voor te bereiden op de lente zijn deze zes gloednieuwe kleurstellingen op de Nike Roshe LD-1000. Schommelende tweekleurige looks op witte zolen, laten we eens beter kijken naar wat het model te bieden heeft. Deze vintage esthetische / moderne comforthybride heeft kleurstellingen zoals groen / blauw, zwart / crimson, wit / lichtblauw, rood / geel , zwart / wit en blauw / wit. Als je van zwart / wit en blauw / wit houdt, is het de moeite waard om te vermelden dat het allebei Quickstrike-releases zijn met mesh-bovenwerk met suede lambrisering. De andere vier bolder ogende colorways zijn gekleed in een nylon en suède constructie.


Nog steeds op het hek met betrekking tot de nike schoenen sales Premium Navy / White? Misschien helpen deze nieuwe on-feet-beelden je ertoe een paar te pakken te krijgen. Rocking premium materialen die de schoen een geheel nieuwe look geven. De Nike Roshe LD-1000 Premium is vervaardigd uit een marineblauw lederen bovenkant. De lederen constructie wordt vergezeld door de suède overlays op de hiel, oogbescherming, tenen en Nike Swoosh. Een witte zool maakt contrast terwijl de schoen een beetje wordt schoongemaakt.


Nike is teruggekeerd om een ​​van de meest veelzijdige silhouetten, de nike roshe, te vernieuwen, waarbij alleen hoogwaardige materialen en ontwerptechnieken worden gebruikt voor een elegantere esthetiek. Oorspronkelijk bedoeld als een multifunctioneel kledingstuk, klaar om te worden aangekleed of gedaald, nieuwe Nike Roshe LD-1000 randen iets meer naar een classier uiterlijk. De 'Premium' komt in drie verschillende kleurstellingen, allemaal voorzien van de retro 'Blue Ribbon Sports'-branding in het voetbed, een verwijzing naar het bescheiden begin van de Swoosh.


Het nike roshe ld 1000 Fluorescent Pack krijgt duidelijk zijn naam vanwege de felle zolen waar alle drie de schoenen mee worden geleverd, maar we moeten er ook op wijzen dat de make-up van alle drie de schoenen is geleend van sommige OG-kleuren. van de Nike Roshe Run. Dit is een onderdeel van de voorjaarslijn. Alle drie de producten worden gemaakt van een suède bovenwerk en mesh tong die wordt geleverd in zwarte, donkergrijze of lichtgrijze kleurstellingen. De schoenen worden dan vergezeld door een contrasterende colorway die op de Nike Swoosh en de hak van de schoen is geplaatst. Een felle toets aan het pack geven, zijn de felle kleuren die je op de zool van de schoenen aantreft. Enige eenheden, uitgevoerd in rood, volt of calypso, fleuren de dingen echt op.


http://www.bestelsneakers.com/

Hors ligne

#2 09-11-2017 11:38:39

alyut001
Invité

Re: nike roshe ld 1000

A lot of  people are loving the new  nike schoenen. - Phillip Elden

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com