Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-10-2017 04:26:27

MonteFland
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-10-2017
Messages: 4

Nike luchtdruk volgens zijn vraag kan veranderen

nike schoenen heren schoenen zijn bekend door zowel de jonge als de oude mensen. De bovenstaande situaties blijken een succes van Nike en Nike is absoluut de geweldig bedrijf dat met Adidas vergelijkt. De binnenzolen van deze lopende schoenen zijn allemaal verbeterd en tshe schoenen worden mooier en aantrekkelijker. Doe een gewoon, zoals het Nike-logo, het is door nooit elke persoon bekend, ongeacht waar je bent. Nike-schoenen worden bijna door jeder der NBA-sterren gedragen, waaronder die bekend als Jordanië en Kobe. Daarnaast hebben de spelers ook Nike sheos meer in plaats van Adidas.

Wat het nike air max 2017 sale skateboardgebied betreft, heeft Nike ook de speciale schoenen, zeg Nike SB. En nu worden ook Nike golfschoenen ontwikkeld door Nike. Uit deze gevallen kunnen we leren dat Nike Company nu een toonaangevende uitgegroeid is en zal blijven, in de toekomst. Niettemin heeft Nike ook de aantal moeilijkheden in zijn ontwikkelende cursus. Visible Air-Sole: Dit soort luchtkussen heeft de Air-Sole in de zichtbaar type gemaakt, zoals het hielgedeelte van de AIR JORDAN 3 werd deze zichtbare Air-Sole gebruikt.

De vroege nike air max 95 heren Air Max werd gelanceerd in het jaar 1994, dat zich als de vorm vormde als de U-vorm, en veranderde in de multi-sealed kamer Air Max en de trachea-vormige Tube Max Air. Een had een multi-interval, meerdere druk, lage druk zone druk 5PSI, hoge druk zone druk. Turnes Luchtkussentje was een halfrondvormend kussensysteem, dat een maximale krachtbescherming kan bieden, stabiel en comfortabel voetspanning. De meest opvallende plaats was dat zijn variabele hemisfeer-vorm schoenlichaam de luchtdruk volgens zijn vraag kan veranderen.

TN Air bevatte nike huarache heren wit het PBAX thermoplastisch materiaal, dat de snelle reflectie, wrijving en lichtgewicht, flexibele en geschikte voeten kan geven voor de juiste diktekenmerken, zijn hemisferische lichaamsdruk. Elk jaar zet Nike Corporation 50 miljoen dollar uit als uitgaven voor technologisch onderzoek en goederenontwikkeling sinds 95, en studeerden zij de producten vanuit vele gezichtspunten, zoals biomechanica, ingenieurs technologie, industrieel ontwerp, chemie, fysiologie enzovoort. Nike Company heeft ook een aantal nieuwe technologieën verkregen door overname strategie.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com