Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-10-2017 05:02:19

Macmillan
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-10-2017
Messages: 4

Adidas Superstar CLR Heren

Zeg niet meer aangezien mba de volgende maand adidas nmd xr1 dames zal laten vallen! De mba NMD XR1 OG wordt geleverd met een Primary Black Primeknit bovenkant geperst met nog meer Dark door middel van hun kooi, hielteller, veters durante branding. De tonale uitstraling van de schoen wordt verstoord door de Witte op de Boost middenzool en de rode durante blauwe EVA inserts geplaatst op de middelzool. Hun look van de schoen is afgerond, de Witte hakstapje en de Zwarte rubberen zool.

In combinatie met de OG kleurplaat van de adidas nmd heren sale is deze Oreo-geïnspireerde afwerking van het silhouet voor de lente vehicle 2017. Sporting een blend van Core Black, Strong Gray en White, hun bovenkant van de bovenkant heeft ook een Glitch Camo-achtig patroon. De gebreide textuur biedt een onderscheidende uitstraling, terwijl de tonale grijze veters en het cagesysteem een complimentaire aanraking geven. Een witte full-length Boost midsole met zwarte EVA stekkers en zwarte rubberen buitenzool voltooit het veelzijdige ontwerp mooi.

Het lijkt erop dat ze de inleidende kleurwegen volgen met deze adidas superstar goedkoop Noble Metal, pass away volgende week vrijkomt. Deze versie van de mba Superstar Boost kiest voor meer premium look durante feel. Het begint fulfilled een Boost-ingekapselde middenzool, maar het luxe deel vehicle de schoen komt bovenaan als een Primeknit-constructie fulfilled Platinum-detailing op de 3 Stripes, de hakflik durante de branding, resulteert within een zeer luxe gevoel. De rubberen schelptand blijft waar om te vormen om een aantal classic esthetiekmodellen te behouden. Primeknit bovenste, Boost zool. Gaat gewoon aan hoe groot de Superstar in hun loop der jaren heeft ontwikkeld.

Enkele dagen geleden zagen we de Adidas Superstar CLR Heren- Darkish Indigo & Gold, durante nu keken we naar een ander paar dat nu in de winkel komt. Als u het niet wist, is het label "CLR" een beschrijvend acroniem voor de bijna doorschijnende buitenzool. Deze bijzondere versie heeft een technology grijze suède look, terwijl levendige turkooise accenten worden toegepast op de schoenveters. Als u op zoek bent naar een paar, kunt u de schoen nu vinden bij winkels, waaronder Oneness.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com